Bedøm artiklen

Annoncør: farveland-butikken.dk

Måske du længe har kigget ud på din have og tænkt, at du skal have gjort noget ved den, men så er du kommet væk fra det igen. Dit budget tillader det ikke lige nu, og der er måske andre ting, der virker mere interessante og vigtige at bruge penge på end din have. Du kan jo bruge den, og den er stadig hyggelig. Men du begynder at tænke mere og mere på, at sommermånederne nærmer sig og lige om lidt, går vi ind i juni. Her kunne det være fedt at have mulighed for at sidde ude i haven og være glad for, hvordan det ser ud. Der er mange små ting, som du kan gøre for at pynte det hele op på et budget!

Møblerne

Du synes måske, at du godt kunne bruge nogle helt nye møbler. Men det er dette problem, der gør, at du aldrig får gjort noget ved din have, fordi nye møbler koster. Du kan gøre noget andet! Med kalkmaling kan du få andre møbler eller andre ting til at se helt nye ud, fordi du kan ændre hele looket. Det giver også dig en kreativ mulighed for at gøre projektet mere personligt og sjovt, og du bliver også glad for at se, hvordan du har lagt arbejde i det og ikke bare købt dig fra det.

Mere hygge?

Hygge er et helt centralt dansk ord, som vi virkelig lever efter. Hvorfor skal der så ikke også være hygge ude i haven? Du kan tilføje flere hyggelige elementer ved at stille nogle tæppe klar, små lamper, hyggelige farver og masser af andre ting. Det behøver ikke være dyrt, og du kan finde de fleste ting i en tur i Ikea og se, om der ikke er noget, som du kan bruge.

Se også:
  Guide til valg af kombiovn 2019

Du kan også gå en runde rundt i dit hus og din garage og se, om du ikke har noget derinde, som du egentlig ikke bruger, og så kan du jo få det ud i haven. Det kan være, at det er noget, som lige skal males over eller slibes, men så kan det jo godt bruges, og så er det bedre at tage i brug, end det bare står i garagen. Du kan også have små pynteting i hjemmet, som du kan vælge at sætte udenfor i stedet.