Bedøm artiklen

Der er mange gode ting ved december og jul, men specielt julens fester og frokoster kan være et højdepunkt. Hvis du gerne vil være vært for årets julefest, er det bare at komme i gang med planlægningen. Så snart du har fået de mest praktiske ting på plads, kan du invitere alle dine venner eller din familie på en festlig aften.

Skal der serveres mad?

Hvis det er en traditionel julefrokost, du vil holde, kan du selvfølgelig ikke komme udenom maden, der skal arrangeres på den ene eller den anden måde. Den kan du enten selv lave eller bestille udefra. Hvis det er en fest uden spisning, du vil arrangere, kan du nøjes med at købe nogle forskellige snacks til dine gæster.

Byd dine gæster velkommen med en drink

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du lave en lækker drink, som dine gæster kan få, når de kommer ankommer. Du kan finde opskrifter på en masse drinks på nettet, så det er bare at finde den, som du synes lyder bedst. Hos Uhrskov Vine kan du f.eks. købe gin til dine drinks.

Sæt stemning med fin oppyntning

Dine gæster må gerne kunne se, at de er kommet til en julefest, så gør endelig noget ud af oppyntningen. Du kan tage ud på en shoppetur, hvor du køber en hel masse ind, der vil passe perfekt til lejligheden. Det kan være alt fra juleservietter til små nisser. Det er ikke ofte, at der er en god grund til at gå amok med oppyntningen, så det er bare med at udnytte det. Det vil kun hjælpe til at skabe den helt rette stemning. Hvis du vil gøre det endnu mere gennemført, kan du sige til dine gæster, at de alle skal dukke op i en nissehue.

Se også:
  Indret dit hjemmekontor optimalt