Bedøm artiklen

Hvis du har i sinde at købe dig en drone, er der en lang række ting, der skal være i fokus. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig model blandt de mange droner, men i stedet sørger for at tage dig tid til at vælge mellem dem.

Er det første gang du skal købe en drone, er det dog ikke sikkert, at du reelt set ved, hvad du bør have fokus på. Forholder det sig således for dig, bør du læse med herunder, hvor du bliver præsenteret for en række vigtige faktorer.

#1: Flyvetid

En af de ting, der er vigtige at have fokus på, er dronens flyvetid. Der er nemlig stor forskel på dem, når det kommer til flyvetiden. Hvis du blot vælger en vilkårlig model, er der en risiko for, at du får købt en drone med en meget kort flyvetid.

Nogle af topmodellerne fra bl.a. DJI har en flyvetid på mellem 40 minutter og en time. Andre og billigere modeller vil sjældent kunne bryste sig af en lige så lang flyvetid. Derfor skal man også overveje, om man er villig til at betale for den yderligere flyvetid.

#2: Kamera

Langt de fleste af dem, der beslutter sig for, at de vil købe en drone, gør det, fordi de vil bruge den til at tage billeder eller optage video. Hvis det også er tilfældet for dig, er du naturligvis nødt til at have fokus på dens kamera. Det skal nemlig leve op til en standard, du kan være tilfreds med.

Se også:
  Skal bilen skrottes? Få mest muligt ud af det

Heldigvis har de fleste droner i dag et indbygget kamera, der både kan tage billeder og optage video i høj kvalitet. Du skal derfor ikke være bekymret for, om det er noget, der er helt umuligt at finde, hvis du f.eks. har et relativt begrænset budget til købet.

#3: Anmeldelser

Det er en rigtig god idé at holde sig til en af de droner, der har fået gode anmeldelser. Når du læser anmeldelserne, bør du dog især lægge vægt på, om de flyver godt, har et godt kamera, og om det er en drone, der generelt giver værdi for pengene.

En stor del af droner, der er at finde på det danske marked, kan virke til at være rigtig fine, men når man først får dem i luften, er det en anden sag. Derfor er det afgørende, at du får læst anmeldelser fra brugere af de forskellige droner.