Bedøm artiklen

For nyligt afsluttede Godappetit.dk en stor test af måltidskasse-leverandører. I alt blev 13 leverandører målt og vejet, og den leverandør, der klarede sig allerbedst i testen, var RetNemt.

RetNemt er en af danskernes foretrukne måltidskasser, og det giver tilsyneladende rigtig god mening, at rigtig mange danskere vælger at kigge RetNemts vej, når de skal vælge en måltidskasse-leverandør.

I hvert fald er denne leverandør netop løbet med titlen som ’testvinder’ i Godappetit.dk’s store måltidskasse-test, hvor 13 forskellige leverandører blev målt og vejet.

Disse parametre var centrale i testen

Godappetit.dk vurderede de 13 forskellige leverandører ud fra særligt følgende parametre:

  • Fleksibilitet
  • Kvalitet af råvarer
  • Ry blandt forbrugerne
  • Variation

Samlet set scorede RetNemt 4,4 ud af 5 stjerner i testen, hvilket må siges at være yderst hæderligt.

RetNemt var dog langt fra den eneste leverandør, der klarede sig rigtig godt i testen.

Også HelloFresh og Aarstiderne brillerede og scorede henholdsvis 4,3 og 4,1 stjerner.

Generelt højt niveau blandt leverandørerne

Ingen leverandører dumpede testen med et brag. Faktisk klarede langt de fleste det rigtig fint, hvilket kan dokumenteres ved, at den leverandør, der klarede sig svagest, trods alt hev 3,5 stjerner i land.

Læser man anmeldelsen af denne leverandør, vil man også se, der er flere positive end negative ting at sige om denne.

Hvis du sidder på nåle af nysgerrighed og ønsker svar på, hvilken leverandør der klarede sig svagest, kan du blive klogere hos Godappetit.dk.

Kort om Godappetit.dk

Hvis du ikke kender Godappetit.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en sammenligningsplatform i måltidskasse-nichen.

Foruden en overskuelig oversigt over de bedste måltidskasser finder du hos Godappetit.dk grundige anmeldelser af alle de måltidskasser, som Godappetit.dk fremhæver. Via disse kan du blandt andet læse Godappetit.dk’s egne erfaringer med de forskellige leverandører.

Se også:
  Sådan finder du et job i nærheden af dit hjem

Ydermere finder du i disse en række unboxing-videoer, så du helt konkret kan se, hvad du har i vente, hvis du vælger at give en af de anmeldte leverandører chancen.