3.9 (78.18%) 11 votes

Annonce

Philips OneBlade er, som Philips selv beskriver det, ikke en skraber. Det er OneBlade. Det betyder altså, at Philips har udarbejdet en ny måde at barbere dig på, som mand.
Med OneBlade og OneBlade Pro i hånden kan vi fortælle, at der er tale om et apparat, som mest af alt ligner et kryds mellem en barbermaskine og en skraber. Altså en barbermaskine på næsten størrelse med en skraber.

Hvad kan Philips OneBlade

Philips brander sig med at maskinens hoveder, som trimmer skægget kan trimme alle former for skæg. Hvilket jo er rigtig gode nyheder for dig, som vil af med det lange skæg. Foruden at trimme det store skæg af, så kan OneBlade også trimme dit skæg til punkt og prikke.

Trim, finpuds kanter og almindelig barbering

One Blade understøtter næsten alt til barbering på nær den helt tætte barbering. Trim hele skægget, trim kanterne til eller finjuster lokkerne på kinderne. Denne maskine kan praktisk talt det meste ift. Hårfjerning i ansigtet.
Philips OneBlade vs. Philips-OneBlade Pro

Sammenligning af OneBlade og OneBlade Pro

Det første man ser, når man kigger på OneBlade og OneBlade Pro er forskellen i materialet. Den billige model har gummibelagte sider kombineret med plastik front og ryg. Den store model har et flot metal look og har oven i købet også en lille digitalt display.

Forskellige trimmelængder

Begge OneBlade modeller har forskellige trimmelængder, som giver dig muligheden for at give dit skæg et anderledes look fra gang til gang.
På den almindelige model er der forskellige hoveder, som du kan skifte imellem. Disse hoveder giver dig muligheden for at vælge imellem 1mm, 3mm og 5mm. Dette er lidt anderledes på Pro modellen, som giver dig 14 forskellige trimme muligheder (0,4mm – 10 mm). Disse trimmelængder indstiller du ved at dreje på det lille hjul, som sider på hovedet. Foruden de tre forskllige hoveder, så medfølger der også et rejseetui, som benytter bladet på farten mod skidt og slag.

Fleksibelt hoved

Alle modeller af denne One Blade giver dig en nem barbering med deres fleksible hoved. Det følger ansigtets naturlige former, som giver dig en meget behagelig barbering. Samme funktion, som man ser på så ganske almindelige skrabere.

Se også:
  Indret den perfekte terrasse

Langtidsholdbart batteri

Begge modeller er udstyret med genopladelige batterier. Det ene dog bedre end det andet. På den almindelige model har du et batteri, som kan benyttes i 45 minutter, som derefter trænger til at blive ladet op.
På Pro modeller holder dette 90 minutter og kan lades op på 60 minutter. En klar fordel til dig, som af og til glemmer at få ladet dine apparater ordentligt op.

Brug den tør og våd

OneBlade kan benyttes tør såvel som våd. Det vand resistente apparat kan derfor bruges i badet, såvel som foran spejlet. Det gør også denne nem at rengøre. Den skal bare have en tur under vandhanen.

Ekstra accessoires til Philips OneBlade Pro

Som noget ekstra følger, der en lille ekstra pose med, som er rigtig nyttig, når du fx skal på tur eller lignende.
Foruden posen, så følger der også en smart holder med, som giver dig muligheden for at stille OneBlade fra dig på en nem, men på samme tid elegant måde.

Skift hovedet hver fjerde måned

Bladene til Philips OneBlade er lavet til at holde længe. En holdbar løsning, som faktisk er forholdsvist nyt, men det får os også til at spørge – Er det nødvendigt? Mange, som har prøvet en barbermaskine ved, at den kan barbere dig længe uden skift af noget. Men hvem ved? Måske har Philips fat i den lange ende her og ved hvordan man skal få en perfekt barbering.

Hvad er der at sige omkring OneBlade?

Det er vigtigt at sige, at denne løsning ikke er for dig, som gerne vil have en tæt barbering, som du kan få med en barberskraber. One Blade Pro fra Philips er lavet til at give en overfladisk barberig, som giver et råt look.
Det lyder klische, men helt ærligt, så anbefaler vi dig faktisk Pro modellen. Hvorfor? Jo, det er faktisk ikke så svært. Længere batterilevetid, 11 ekstra længder, elegant design, hurtig opladning og så skal man heller ikke glemme det lækre ved at have en pose samt holder til barbermaskinen.
Det eneste minus ved Pro modellen er, at der ikke følger et rejse etui med. Hovedet sidder dog mere stabilt på denne og der er en rejse pose, hvilket gør det acceptabelt.