Bedøm artiklen

De fødselsdage er en vidunderlig tid, men ikke mindst kan det være stressende at skulle tænke på en gave. Det skal være en god gave, og fødselsdagsbarnet skal helst ikke komme ud for en situation, hvor det falske smil på frem og et stille ”tak,”. Det kan være en udfordring at finde ud af, hvad den helt perfekte gave skal være… Det er ikke sikkert, at vi kender den helt perfekte gave, men vi kan give et bud på, hvad du kunne give i gave. Hvis det lyder spændende, så må du hellere læse videre.

Tøj

Tøj kan virke som en overfladisk og kedelig gave, men der er flere og flere børn, der ønsker sig tøj. Det er faktisk ikke en dårlig idé med nogle nye sæt tøj, og så kan fødselsdagsbarnet dukke op dagen efter i skole med et nyt sæt tøj. God situation. Til drengen kan du kigge på noget Geographical Norway her, og til pigen kan det være en søgning på nelly.dk. Det kan være en god idé at finde ud af, om der er noget særligt fødselsdagsbarnet kan lide, ellers må du gå efter din egen smag.

Personlig gave

Hvis tøj er for overfladisk til din smag, kan du gå efter gave, der er mere personlige. Der findes mange hjemmesider, hvor du kan få lavet et smykke med noget personligt indgraveret. Det kan også være en kop med noget sødt. Der findes, overraskende nok, også dyne- og pudebetræk som kan bestilles med et bestemt billede, som du selv vælger. Det kan være et billede af jer to.

Se også:
  Gaven til ham eller hende, som elsker at bygge

Oplevelser

Det kan også være, at du kan købe en oplevelse til jer to sammen. Det kan være en shoppetur, hvor du betaler, eller en tur ude at spise. Tivoli kan også være en sjov mulighed. Det kan være, hvad som helst.