Bedøm artiklen

Når du skal til at gøre dig klar til festsæsonen, tænker man ofte tøj og sko. Men hvad der fuldender et outfit, er ofte de accessories du tilføjer. Et helt perfekt accessory at tilføje til festens kjole, top, blazer, bukser eller hvad end du har på, er altid smykker!

Et dansk mærke med smukke smykker er Enamel Copenhagen. Fra dem kan du købe enamel øreringe, halskæder, armbånd og ringe.

Legende og ekstravagante øreringe

Når du sætter håret op til sæsonens fester og begivenheder, kan du vælge at tilføje et par enamel øreringe som kan hænge og pynte, og give lidt ekstra til outfittet.

Enamel øreringe kommer i et stort udvalg – du kan finde nogle som giver et legende udtryk med deres farver og materialer, men du kan også finde øreringe hvis du går efter et mere ekstravagant look.

Du kan vælge at gå den klassiske vej ved at finde et flot par øreringe som du bruger sammen, men det er også nemt at skabe et individuelt udtryk, da du kan mikse og matche flere forskellige øreringe. Du har muligheden for virkelig at vise din personlighed gennem dine smykker, og du skal nok finde noget til enhver smag!

Enamel øreringe byder på lidt af hvert. Om du er til sølv eller guld smykker, så kan du finde det. Er du mest til fine ørestikker med sten, øreringe med flotte perler, eller nogle creoler og hoops i flere former og farver af sten, så er det at finde i det store udvalg.

Creoler og hoops til enhver anledning

Til de festlige anledninger, er creoler og hoops et oplagt valg, da det giver et festligt udtryk. Du kan finde enamel øreringe i flere størrelser og former, så der er noget til enhver anledning.

Se også:
  Danskerne og deres kæledyr: En stigende investering i dyrenes velvære

Når du vælger et par guld hoops, vælger du en klassiker. Det er nogle øreringe som aldrig går af mode, og som passer til lidt af hvert. Så vælger du at købe et par enamel hoops, kan du bruge dem både til fødselsdage, julens højtider, når du springer ind i det nye år, og også til hverdag når en crisp hvid skjorte skal stadses lidt op.

Fordi at enamel øreringe kommer i flere størrelser og silhuetter, kan du enten købe nogle af de finde og små creoler, som passer perfekt til hverdag, eller til når du sammensætter flere forskellige øriringe, eller købe nogle større hoops som virkelig kan give karakter til et outfit, hvor enamel øreringene måske skal være centrum og det der fanger blikket.

Husk at enamel øreringe kommer med både perler, sten og andre vedhæng, alt efter hvad der falder i din smag. Du kan sammensætte øreringene for at skabe en personlig stil, ved at balancere mellem store og små, og mellem metariler og vedhæng.