3 (60%) 3 votes

Når man først har besluttet sig for at sætte sit hus til salg, så vil man så hurtigt som overhovedet muligt gerne have solgt boligen. Dette findes der heldigvis nogle gode råd til. Læs med herunder.

Få lavet en tilstandsrapport

En tilstandsrapport giver et godt og detaljeret overblik over den sælgende bolig. Dette kan gøre ejendommen væsentlig nemmere at sælge, da potentielle køber gennem tilstandsrapporten kan vurdere ejendommens stand. På denne måde risikerer man ikke at pludselig stå overfor uforudsete ting og tårnhøje regninger. Få tilbud på byggesagkyndig i Viborg, dette giver dig også mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring.

Gør hjemmet indflytningsklar

De kommende potentielle købere skal gerne kunne se sig selv i boligen. Dette kan være ret vanskeligt, hvis boligen ikke står indflytningsklar, og der er en masse ting, som kræver en kærlig hånd. Du kan heldigvis forholdsvis nemt, hurtigt og billigt få boligen til at virke endnu mere tiltrækkende. Læs med videre, og find nogle gode tips til dette.

  • Giv hjemmet en klat maling – nymalet vægge er altid flottest. Og på denne måde er køber også selv fri for at skulle i gang med penslerne efter indflytning.

  • Gør boligen præsentabelt. Dette kan fx være ved at tænde de levende lys før fremvisning, og købe nogle flotte friske blomster og putte i vaserne. Dette giver mere liv til hjemmet, og giver en rolig atmosfære, som vil virke tiltrækkende for købere.

  • Giv haven en makeover. Dette er det første, som køberne ser – og førstehåndsindtrykket er alfa og omega. Klip derfor hækken og slå græsset, så haven ser indbydende ud.

Disse ting skal både gøres før fremvisning – men også før der bliver taget billeder til salgsannoncen. Det er nemlig i høj grad billederne, som sælger. Hvis der står en masse rod fremme, så kan man have vanskeligere ved at se sig selv i boligen.

Se også:
  Tre tips til dig, der glæder dig til at flytte hjemmefra