Bedøm artiklen

Der er rigtig mange, der blot vasker deres hår med shampoo, når de går i bad. Når de har gjort dette, slukker de for vandet og forlader bruseren. Vil man gerne sit hår det bedste, er det dog ikke nok, at man sørger for at vaske det med shampoo.

Har man et ønske om at pleje sit hår, er det en rigtig god idé at bruge conditioner, når man har vasket sit hår med shampoo. På trods af, at det faktisk er en rigtig god idé, er der mange, der glemmer det – eller bevidst vælger at undlade det.

Derfor skal du bruge conditioner

Det er altid en god idé at gøre brug af en conditioner, når du har vasket dit hår med shampoo. Dermed kan du nemlig på let og simpel vis tilføre dit hår fugt og pleje. Det er vigtigt at gøre dette, da der er flere fordele forbundet med at have fugtigt og velplejet hår.

Når du bruger en conditioner, er det med til at blødgøre dit hår og forhindre det i at filtre sammen. Det har også den fordel, at det bliver lettere at køre en børste eller kam gennem håret, hvilket medfører, at der er mindre risiko for, at du beskadiger eller knækker dit hår.

Beskytter dit hår

Det er naturligvis også værd at nævne, at det beskytter dit hår, hvilket sker ved, at det ligger sig som en hinde omkring hårstråene. Det medfører, at dit hår bliver lukket til. Det er en fordel, da det medfører, at dit hår bliver mindre udsat og føles lettere at arbejde med.

Se også:
  Hvad skal du have fokus på, når du vælger tatovør?

Ikke nok med det, så har det også den fordel, at dit hår bliver bedre til at holde på fugten, når det er lukket. Det vil sige, at det kommer til se mere glansfuldt og skinnende ud. Det er især noget, som rigtig mange piger og kvinder går meget op i.

Overvej at supplere med hårkur

Til trods for, at det lyder som om, at der er en lang række positive ting forbundet med conditioner, er det vigtigt at huske på, at det ikke har nogen langvarig effekt.

Af denne grund er det heller ikke nok for dit hår, at du gør brug af conditioner. Derimod anbefales det, at du også sørger for at gøre brug af hårkur mv., da det arbejder med håret indefra. Dette medfører, at det netop vil have en langvarig effekt.