Bedøm artiklen

Har du en drøm om at få trykt din egen bog? Måske har du længe gået med tanken om at publicere, men det kan godt virke som et stort projekt, der umuligt kan overskues, hvis man ikke har prøvet det før. Men sådan behøver det slet ikke være. Der findes mange forskellige online løsninger for bogtryk, så du kan publicere din helt egen bog med sider og en forside helt efter dine ønsker samt et ISBN-nummer, så du lovligt kan sælge bogen på lige fod med andre.

Du kan også hurtigt danne dig et overblik over, hvad de samlede udgifter og omkostninger løber op i. Her handler det blot om, at du taster alle de oplysninger, du har, ind i prisberegneren. Herefter vil du blive præsenteret for et prisoverslag, så du kan beslutte dig for, om det er noget, du vil gå videre med.

En drøm, der går i opfyldelse

For en del mennesker er det at udgive en bog en drøm, der går i opfyldelse. Måske har du ikke lyst til at sende dit manuskript ind til et forlag. Ved selv at udgive har du alle rettigheder og alle indtægter, men der er naturligvis også udgifter til selve produktionen. Til gengæld er du selv fuldstændig herre over, hvordan det endelige resultat skal blive, og hvis du foretrækker en bog i hardbackomslag, kan du sagtens få det. Hvis du synes, det er mere praktisk med en paperback, så kan du kigge på, om det er en løsning, der kan passe til dig i stedet.

Se også:
  Få et pusterum i din privatøkonomi

Mange andre typer af produkter

Hvis det ikke lige er en roman, du har brug for at få trykt, er der mange andre tryksager, der kan klares. Det gælder alt fra bannere og roll-ups til brochurer. Brochurer kan være rigtig gode, hvis man som virksomhed har brug for helt kort at kunne fortælle om mål og midler, ligesom det kan virke som en god måde at skabe kontakt til omverdenen på.

Har du brug for plakater i forbindelse med for eksempel oplæg eller konferencer, er stortryk også en mulighed, hvor du får printet dit materiale i stor størrelse, så det kan ses på lang afstand. Her er der tænkt på materialet, så det ikke bare hurtigt går i stykker, men at det i stedet for bliver modstandsdygtigt. Alt efter hvilken overflade, der vælges, kan det endda tåle vanddråber, uden materialet går i stykker eller teksten smudser.