Bedøm artiklen

Hvordan kan du sørge for et godt indeklima. Det er vigtigt at man kan trække vejret, sænke skuldrene og slappe helt af i sit eget hjem. Med et dårligt indeklima kan du få en dårlig dag. Du bliver tung for hovedet og dvask. Det skal jo helst undgås, men hvordan? Hvad skal du gøre for at få et hjem, hvor du kan ånde lettet op?

Frisk luft er sundt

Få dig et ventilationsanlæg, så du kan komme af med den dårlige luft. Det er vigtigt ikke altid at lade den samme luft hænge inde i huset. Det lyder måske tåbeligt, men den er brugt, og gør os ikke lige så friske som den iltrige luft ude fra. Har du allerede investeret i sådan et anlæg, så husk at skifte dit filter. Støv og bakterier kan sætte sig, og så bliver din luft ikke bedre. Prøv måske et Genvex filter.

Lad ikke skraldet stå

Husker du at tømme skraldespanden? Hvis man bor alene eller kun to, så kan det tage lang tid at fylde sådan en hel skraldespand op, men ting som mejeriprodukter bliver sure og frugt og grønt det rådner. Det lugter ikke godt, og måske du ikke bider mærke i det, men dårlige lugte kan forstyrre vores gode indeklima.

Det støver uden at du ved det

Vi husker at støvsuge og vaske spisebordet af, men husker vi også at støve af. Støv partikler er meget små og vi kan ikke se dem, før at der er mange. De hvirvler rundt i luften og forstyrrer vores indeklima. Hvis vi bare husker at støve fjernsynet og billeder af en gang om måneden, så får vi meget bedre luft i hjemmet.

Se også:
  Har du hørt om ekstern telefonpasning?