Bedøm artiklen

Stort set alle danskere har en smartphone i dag, og den fungerer som et af vores vigtigste redskaber i hverdagen. Vi kan stort set styre vores liv fra telefonen, og vi kan være i kontakt med hele verden, hvis vi vil det. Fordi telefonen er så centralt et omdrejningspunkt i vores liv, bør vi passe godt på den. Mange nyere smartphones har en glasoverflade, og den kan meget let gå i stykker, hvis vi skulle være så uheldig at tabe den. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i et cover, der kan beskytte telefonen mod de mest almindelige skrammer og skader.

Et cover er ikke bare et cover

Der findes et væld af forskellige covers til telefoner, og de kommer i alle prisklasser og kan være fremstillet af alverdens forskelligt materiale. Vælger du eksempelvis et nyloncover, kan det give et flot look og en god følelse i hånden, hvorimod et plasticcover er en helt anden oplevelse at berøre og benytte, hvis du ikke er vant til det. Vil du have størst mulig beskyttelse, kan et silikonecover være vejen frem, da det fjedrer mere end nogle af de andre covers, og derved tager mere imod slag og giver bedre beskyttelse. Hvis det er første gang du skal købe et cover, er det en god idé at mærke og prøve det i en butik, inden du eventuelt køber det online. Det er en smagssag, hvad vi synes føles behageligt i hånden, og det er meget individuelt, hvilken tykkelse, farve, mønster og materiale, vi er til.

Se også:
  Hold bybilledet rent med affaldsservice

Eksperter gennemtester produkterne for dig

Det er altid en god idé at finde anmeldelser og tests af et produkt, inden du beslutter dig for at købe det. Elektroniknørder og eksperter gennemtester produkterne og sammenstykker derefter en anmeldelse, hvor de vigtigste detaljer og informationer omkring produktet bliver givet. Derudover bliver produktet sammenlignet med lignende produkter eller tidligere versioner af eksempelvis samme telefonmærke. Kender du nogen, der kunne have gavn af at læse anmeldelser, men som ikke forstår dansk, eller har du kollegaer, venner eller familie i eksempelvis Tyskland eller et engelsktalende land, så kan du med fordel henvise dem til den tyske og engelske version af en af de danske anmeldelsesplatforme.