Bedøm artiklen

Etiket er en fælles betegnelse for en lang række forskellige produkter. Man kan sige at en etiket er en produkt, du kan bruge til at sætte navn eller label på dine ting. Heldigvis bestemmer du jo helt selv, hvad der skal stå på dine etiketter. Hvis der skal stå noget. Du kan jo også bare sætte dit logo, slogan eller et ikon på etiketterne.

Etiketter med selvklæbende bagside

Denne form for etiketter kan du også kalde klistermærker. Brug klistermærker på alt fra dine notesbøger, krydderiglas, blomsterbuketter til cyklen. Du kan også bruge dine etiketter til at holde orden og organisere. Etiketterne er vir Det er kun fantasien der sætter grænser.

Her er et par bud på hvordan du kan bruge etiketter:

  • Cykelklistermærker: Brug klistermærket til at sætte navn på din cykel. Det er et krav, hvis du deltager i forskellige løb.

  • På postkassen: Sæt familiens navne på postkassen med en enkelt etiket. Det er nemt og billigt, og har I familieforøgelse er det nemt at bestille et nyt label og opdatere med ”lille nys” navn.

  • Etiketter til flasker: Brug de flotte etiketter til at sætte på glas på dine hjemmelavede madvarer. Med en flot etiket er det lækkert at sætte glassene på bordet og det ser ekstra indbydende ud, hvis du præsenterer det flot. Du kan også snyde og sætte etiketterne på flasker med ”købt indhold”. Det kan fx være i anledning af barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage eller bryllupper, at det er lidt sjovt med en anderledes flaske vin.

  • Etiketter til blomsterbuketter: Laver du dine egne buketter? Så er det et rigtigt flot finish at sætte en etiket på cellofan eller papir inden du sælger eller giver blomsterne væk. Med en etiket er det nemt for modtageren at se hvor blomsterne kommer fra.

  • Etiketter i forbindelse med corona-udbrud. Vil du gerne gøre gæster eller kunder opmærksomme på at holde afstand, spritte hænder mv, er det nemt med et klistermærke.

Se også:
  Sådan skaber du de bedste rammer for en vellykket fundraising

Vælg mellem matte og blanke etiketter.

Vævede etiketter

Vævede etiketter bruges typisk til at sætte på tøj og boligtekstiler. En vævet etiket er med til at sætte ”dit navn” eller logo på tøjet. Det kan være for at brande dit tøjmærke eller bare som en kærlig hilsen på det hjemmegjorte tøj. Vævede etiketter kan laves i mange forskellige størrelser, farver og kvaliteter. Spørg derfor altid efter præcis det du gerne vil have. Det kan med stor sandsynlighed lade sig gøre. Etiketter i tekstil kan også trykkes, hvis du gerne vil have nogle små detaljer med.

Etiketter i metal, læder eller silikone

Etiketter kan også fremstilles i andre materialer. Du kan fx få etiketter i metal, læder eller silikone. Etiketter i læder bliver tit brugt på tøj eller tekstiler, mens metal og silikoneetiketter oftere bruges på møbler eller tæpper.