Bedøm artiklen

Kähler vaser er gennem tiden blevet meget moderne i de danske hjem. Og det er ikke så sært. Denne ikoniske keramik giver danskerne muligheden for at pynte deres hjem præcis, som de ønsker det. Kähler vaserne kan fås i mange forskellige former, størrelser og farver, og du kan mikse vaserne, præcis som du ønsker det. Ønsker du tre vaser i samme farver, men i forskellige former og størrelser, er dette muligt. Ønsker du tre vaser, i forskellige farver, men samme former og størrelse, er dette også muligt. Med denne form for keramik, er det kun din egen fantasi der sætter grænser, når du skal dekorere dit hjem.

 

Få inspiration på internettet

Du kan få inspiration på internettet til, hvordan du kan pynte dit hjem med de mange forskellige Kähler vaser, som findes i dag. Dette gælder både på forskellige blogs, men også på Instagram, Facebook og ganske almindelige hjemmesider, kan du finde inspiration. Overalt postes der billeder af Kähler vaser, i forskellige sammensætninger af størrelser, former og farver, og du vil helt sikkert også kunne finde noget, som passer til dit hjem. Du kan for eksempel få ideer til, hvilken vase, der skal stå på dit plankeborg derhjemme. Dette kun for eksempel være den sorte Hammershøi vase, da det vil give en god kontrast til bordet. Har du en mere skandinavisk indretningsstil derhjemme, med lyse farver på væggene og med lette møbler, vil en hvid eller cremefarvet Hammershøi vase måske passe godt ind. Alt dette og meget mere, vil du kunne få inspiration til på internettet.

Se også:
  Fordele ved en pejseindsats

 

Kähler vaser til alle lejligheder

Det er ikke kun derhjemme, du kan bruge Kähler vasernes ikoniske design. Kähler vaserne kan også bruges til bordopdækningen til et bryllup, et studentergilde eller en anden festlig lejlighed. Til sådanne fester skal det hele helst se flot og indbydende ud. Dette kan du sikre ved at dekorere med Kähler vaser. Om det er på bordet, på hylderne eller på gulvet, så er der en Kähler vase, der vil passe til netop dette. Designet er så stilrent, at det aldrig fejler. De mange størrelser, gør det muligt, at stille vaserne, præcis hvor du ønsker det. Vaserne er også ideelle som gaver til veninden, din far eller kollegaen. Med en så stilren og nordisk stil, vil vasen kunne passe ind i de fleste danske hjem, og være med til at skabe den danske hygge.