Bedøm artiklen

Dit hjems gardiner har flere formål. De skærmer for den bagende sol og for nysgerrige blikke fra forbipasserende og skaber en hyggelig stemning – særligt her i efterårets mørke timer. Men gardiner kan også bruges aktivt i din indretning, som når du eksempelvis vælger gulvtæpper og malerier. Gardinerne kan få din stue til at synes større og lysere, og har du problemer med akustikken, kan de rigtige gardiner også fungere som støjdæmpere.

Er du i tvivl om, hvilke gardiner du skal vælge, så bestil Gardinbussen i Københavnog få inspiration og gode råd til valg af gardiner. Gardineksperterne kan rådgive dig, hvis du som nævnt eksempelvis døjer med støj.

 

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Hvilke gardiner, du skal vælge, afhænger i høj grad af rummets funktion og din indretningsstil. Men hvis du bestiller Gardinbussen København, har du mulighed for at få gardinerne hjem i hjemmet og prøve dem, inden du køber. Her får du et kort overblik over et lille udvalg af forskellige gardiner:

  • Rullegardiner: en diskret og praktisk løsning, fås i et væld af farver og mønstre. Rullegardiner springer sjældent i øjnene og vil derfor være en god løsning til et rum, hvor vinduet gerne må fremstå åbent.
  • Plisségardiner: et gardin der ikke fylder meget, når de ikke er i brug. Plisségardinet har et meget enkelt og let udtryk og er samtidig nemme at rengøre!
  • Lamelgardiner: en oplagt løsning til større vinduespartier, hvor gardinet stadig skal synes let. Lamelgardinerne har den fordel, at de kan justeres alt efter hvor meget lys, der skal lukkes ind.
  • Persienner: endnu et gardin der ikke gør meget væsen af sig, men som er et populært valg til særligt køkkener og badeværelser, da de fås i mange forskellige materialer og som er afvisende over for fugt og fedt.

Se også:
  Sæt liv på væggene i hjemmet