Bedøm artiklen

Er det tid til at dit barn skal afholde sin fødselsdag, og skal hele klassen dermed inviteres hjem, så kan det måske virkelig uoverskueligt med de mange børn i hjemmet. Men her giver vi dig lidt gode tips til hvordan du afvikler den bedste fødselsdag for dit barn. Det hele gælder om at planlægge, gøre det hyggeligt og få lidt hjælp udefra.

  • Lav et tema for fødselsdagen – Har dit barn en tv serie som han eller hun elsker at se. Så gør det til et tema for hele festen, køb duge, pap tallerkner og plastik kopper som har det samme tema tilfælles.
  • Lav unikke invitationer – Du tænker måske at det kan du ikke finde ud af og du ikke har nogle kreative evner til at lave den slags. Men det behøves slet ikke være så svært endda. På nettet kan du finde redskaber som hjælper dig til at lave unikke og farverige invitationer, det gør det hele lidt mere personligt.
  • Lav selv lidt godter til børnene – Er der noget så godt som hjemmebag? Ja det tager længere tid, men det er også en hyggelig proces hvor hele familien kan være samlet. Lad det kommende fødselsdagsbarn vælge hvad der skal laves og lad ham eller hende dekorere alt det de vil.
  • Hav nogle gode lege i ærmet – For børn er der intet så sjovt som små lege. Du kan bruge en lille selskabsleg for at samle flokken og til at holde deres opmærksomhed. Det er altid godt at have lidt lege i ærmet, børnene elsker det.
  • Har du en have, så brug den – Hvis du er så heldig at have en stor have og børnefødselsdagen afholdes om sommeren, så brug haven. Stil et par fodboldmål op og find et par bolde, så har drengene i hvert fald noget at lave.
  • Vær flere voksne til at hjælpe til – Det kan være svært nok til tider at holde styr på børnene derhjemme, men forestil dig at der pludselig er 15-20 børn i hele huset, det kan være tæt på umuligt. Du kan enten få noget familie til at hjælpe til, ellers kan du spørge nogle andre forældre om de har mulighed for at komme og hjælpe til.
Se også:
  3 gode råd til at få mere luft i økonomien

Vi håber disse tips kan hjælpe dig med at afholde den bedste fødselsdag for dit barn. Der er helt sikkert ikke noget han eller hun glæder sig mere til end at vise sit hjem frem for sine mange venner. For flere guides inden for børn, baby og familie kan du besøge disse to sider Babytid.dk og Babyhimlen.dk.