Bedøm artiklen

Det er skønt at være haveejer – men det er dog mest om foråret og sommeren, at man får brugt sin have. Det danske vejr er nemlig ret så ustadigt og uforudsigeligt. Vejret lunefuldhed kan gøre det svært at udnytte haven til dens maksimum, og om efteråret og vinteren er det næsten umuligt at bruge haven til andet end en sneboldkamp eller regndans.

Med et vildmarksbad kan du dog få meget mere ud af din have. Hvad præcis det er, kan du blive klogere på nedenfor.

Ryk selskabet uden for i vildmarksbadet

Selskaber holdes næsten altid indendørs – medmindre det holdes en god dag midt i sommerferien. Med et vildmarksbad kan du dog invitere dine venner og familie til havehygge og afslapning i vandet – kunne det blive bedre?

Få ekstra velvære og afslapning i hverdagen

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at slappe af og puste ud. Med et vildmarksbad bliver det dog utrolig nemt at trække stikket og holde en tiltrængt pause midt i hverdagens trummerum. Afhængig af badets størrelse og ovnstyrke kan vandet bliver varmt på én time, hvilket gør det nemt lige spontant at tage en tur i vandet, når du kommer træt hjem efter en lang arbejdsdag.

Få mere ud af din have

Med et vildmarksbad forlænger du også havesæsonen. Vildmarksbadet kan nemlig ikke kun bruges om sommeren, men også om foråret og om efteråret. Elsker du at vinterbade, er det også oplagt at bruge vildmarksbadet til det formål om vinteren.

Hvem sælger vildmarksbade?

Se også:
  3 ting som du bør overveje hjælp til under din renovering

Der findes rigtig mange forhandlere af vildmarksbade, hvilket kan gøre det svært for dig som køber at bestemme dig. Når du er på udkig efter et vildmarksbad, er der dog en række ting, du skal være opmærksom på – herunder:

  •          Hvilket materiale vildmarksbadet er lavet af og hvordan materialet er efterbehandlet
  •          Om vildmarksbadet er beklædt på indersiden, så det er behageligt at sidde i
  •          Hvor mange mennesker, der kan sidde i det
  •          Om vildmarksbadet har en brændeovn eller en elektrisk ovn
  •          Hvor lang tid det tager at opvarme badet

Spa & Sauna forhandler vildmarksbade, der lever op til alle ovenstående kriterier og valgmuligheder – og de har helt sikkert det rigtige vildmarksbad til dig.