Bedøm artiklen

Når vinteren kommer til Danmark, bringer den frostvejr og kulde med sig. Det betyder, at du bliver nød til at komme i noget varmere tøj, hvis du ikke skal fryse. Det er sjældent helt nok bare at tage en vinterjakke på, for den danske vinter er meget kold. Det kræver oftest, at du har flere lag på samt handsker og hat. Hvis du ikke føler for at købe en helt ny vintergarderobe, kan du strikke dit eget vintertøj. Med noget lækkert garn, kan du lave noget vintertøj, der ikke bare holder dig varm, men som også ser rigtig flot ud. Det er lidt specielt at gå i noget, du selv har lavet. Når du selv strikker dit vintertøj, kan du desuden helt selv bestemme, hvordan dine vinterklæder skal se ud.

Strik din egen sweater

Det er tit nødvendigt med lidt varmere tøj, når det bliver vinter. Derfor kan du med god grund overveje, om du skal have dig en varm sweater. Den kan holde din krop i en god temperatur, når du tager jakken af. Du kan selvfølgelig også strikke din egen sweater i lækker merinould. Lav de blødeste sweaters med mulesingfrit merinould fra Garnudsalg. Merinould giver dit hjemmestrik en kvalitet og varme, som du kommer til at nyde godt af helt indtil foråret.

Hat og handsker er nødvendige

Når kulden kommer til Danmark, bliver det nødvendigt at få hat og handsker på. Der er ikke noget værre end at fryse øreflipperne og fingerspidserne. Hjemmestrikkede hatte og handsker holder dig varme, og du kan være sikker på, at der ikke er andre, der har lige netop dit look. Læg dertil kvaliteten i dit hjemmestrik. Hvis du bruger noget lækkert garn som merinould, er der meget få, der har den samme lækre følelse, når de tager deres hat eller handsker på. Hjemmestrik kan holde dig varm og unikt klædt på samme tid.

Se også:
  Sådan håndterer du lettest at en pårørende går bort