Bedøm artiklen

At spille online er efterhånden en måde, hvorpå mange danskere kobler af fra hverdagen forstået på den måde, at det er en metode til at få slappet godt af i en pulserende hverdag. Er du en af dem? Så bør du måske læse med her og sikre dig, at dit spil er forsvarligt.

 

Følg rådene

Alle der spiller online kender til spændingen og følelserne af både frustration og glæde, som man oplever, når man er i gang med og ved at færdiggøre et spil. Og for nogle er det blevet en måde, hvorpå der kobles af fra hverdagen, hvorfor det også er noget, som nogle bruger dagligt. Og derfor er der behov for en bevidsthed om sikkert spil for at sikre, at man ikke bliver afhængig og kommer for langt ud af en forkert vej i sit spil.

 

Følg nedenstående råd for at sikre dig at dit spil er forsvarligt.

 

  • Orienter dig om den hjemmeside, du spiller fra, så du er bevidst om regler og vilkår.
  • Sæt dig godt ind i reglerne, så du ikke kommer til at føle dig snydt. Reglerne for et spil kan være forskellige fra side til side.
  • Brug ikke så mange penge på dit spil, at det kommer til at påvirke din økonomi. Du skal have kontrol over dine penge.
  • Brug ikke så meget tid på dit spil, at det kommer til at gå ud over venner, familie og job, som du bliver nødt til at aflyse aftaler med i utide.
  • Er du i tvivl om, om du har et spilproblem, så test dig selv. Der findes mange forskellige salgs tests, dog er den som tilbydes af LudomaniLinjen den mest fordelagtige at benytte sig af.
  • Har du et spilproblem, så søg råd og vejledning om, hvordan du slipper af med problemet, således dit spil ikke kommer til at påvirke dig negativt.
Se også:
  Prøv en lækker restaurant med sushi på Østerbro

 

Fortsæt dit forsvarelige spil

Er dit spil sikkert? Så opdag de mange muligheder der udbydes hos LeoVegas. Læs en  Anmeldelse af LeoVegas og vid dig også sikker på, at dit forsvarlige spil kan fortsætte her.

 

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder