Bedøm artiklen

Som virksomhed har man et ansvar for, at de, der befærder sig på ens grund, kan komme sikkert rundt. Det kan for eksempel være i forbindelse med vejvisere eller anden form for skiltning. Den sikre trafik gælder både, hvis personen er fodgænger, på cykel eller i bil – og der skal være taget højde for dem alle på samme tid. Der kan være flere måder, hvorpå man sikrer sig besøgende og medarbejdernes sikkerhed, men en af disse er at have de rette færdselstavler på sin grund.

Få hjælp til at få skiltene sat de rette steder

Det er ikke nok bare at have skiltene, de skal også placeres de rette steder, for at de har den rette virkning. I sådanne tilfælde er det en rigtig god ide at forhøre sig med eksperter. Det kan blandt andet være, hvor du køber dine skilte. Det kan også nogle gange være svært lige at vide præcis hvilket skilt, der skal til for at få den ønskede adfærd og hvad for et skilt, der er lovligt i forhold til hvad. Her er en oversigt over færdselstavler, som du for eksempel kan bruge som udgangspunkt. Når du køber dine færdselstavler, sker det typisk online, og det er en god ide at se sig om for at finde den rette leverandør med de rette skilte med de rette CE-mærker og med skilte, der passer til Danmark og danske standarder.  Det kan betyde forskel på liv og død. Derfor er det også en god ide at finde et sted, der kan være med til at guide jer hele processen igennem.

Se også:
  3 grunde til at spille online Casino

Overordnet beskrivelse af typer færdselstavler

Når man siger færdselstavler, inkluderer det en hel del, men her er en liste over overkategorierne, der hver især har et hav af tavler og budskaber.

  • Advarselstavler
  • Forbudstavler
  • Påbudstavler
  • Vejvisning og stedangivelse
  • Vigepligtstavler