Bedøm artiklen

Er du begyndt at mærke til, især lige her omkring jul, at økonomien måske begynder at stramme lidt, i takt med at maven fyldes med julemad? Så kan du måske have gavn af lidt tips og tricks til, hvordan man kan spare penge, og du er så heldig, at du får dem lige her!

Sammenlign priser

Det første tip er at sammenligne priser, inden du bare kaster dig ud i at købe noget, som du gerne vil have, har brug for, eller har tænkt dig at give i gave. Lige meget omstændighederne for dit køb, er det altid en god ide at sammenligne priser på den samme ting, flere steder. På den måde er der penge at spare i hverdagen, og hver krone sparet er en du kan bruge et andet sted!

Led efter rabatkoder

Det andet tip her gælder primært, til når der handles online. Er du ikke typen, der gør dig særlig meget i det, kan det godt været tippet ikke er dig gældende – endnu. For dig dog ofte shopper online, bør du vide at man nogle gange kan være heldig at søge sig frem til en rabatkode, der er gyldig på den hjemmeside du vil købe fra eller for det produkt du er ude efter. At spare en 10-15% ved et køb er bestemt også penge, især hvis varen i sig selv er dyr!

Hold øje med priserne

Det sidste tip hænger en smule sammen med det første, om at sammenligne priser, inden der foretages et køb. Her er det dog i stedet at du bør holde øje med prisen på den givne vare du ønsker at købe. Er det for eksempel en bestemt ny telefon, kan man på nogle hjemmesider holde øje med, hvad den har kostet, når den har været på udsalg, og derved finde ud af om dens pris er god eller dårlig!

Se også:
  Tre eksempler: Sådan vælger du det rette lingeri for dig