Bedøm artiklen

Annonce

Et ur et meget andet en blot et lille apparat, der holder styr på tiden og er behjælpelig med at komme til aftaler til tiden. Det er et vigtigt tilbehør, og for mange er det en dyr investering, der skal holde i mange år, hvorfor det er vigtigt at vælge det rigtige ur, som passer til sig selv og sin stil. Moden indenfor armbåndsure har gennem mange år ændret sig fra at være små, enkle ure til større ure med flere funktioner – herunder tidtagning, digitalur, kalorietæller og nu er tendensen tilbage ved de klassiske armbåndsure.

Vigtigt at overveje

Denne sæsons tre stærkeste og mest langtidsholdbare tendenser indenfor armbåndsure er sølv, guld og bærfarver. Det er vigtigt at overveje både model, rem, urskive, brand og i særdeleshed farven, når man går på jagt efter nye ure.

Vælger man et guldur, skal man være indstillet på, at det kan være meget iøjnefaldende og betagende, men kan også nemt nedtones ved at vælge en mere maskulin model. For at gøre gulduret mere rå og afslappet bør man kigge efter oversize-modeller med skarpe snit og detaljer. Ønsker man at bære et ur med et feminint og sjovt touch, er bærfarverne det rigtige valg. Her bør man gå efter en farve, som passer til sine toner i huden og tøjskab. Vil man skabe blikfang, er det stærke farver, man skal holde øje med, mens det modsat er de bløde pastelfarver, man skal kigge efter for at være mere neutral. Ydermere giver de kolde stål- og sølvfarver et meget klassisk og cool udtryk, som oftest ændres helt alt efter farven på skiven. En sort skive vil give et mere aktivt udtryk, mens en lysere farve vil gøre uret mere feminint. Hvis man vil gøre uret endnu mere feminint, kan man vælge en armbånds-rem i stedet for den klassiske lænke.

Se også:
  Sjove familieaktiviteter i Aalborg

Se det store udvalg online

Med Skandinaviens største udvalg af ure kan man med garanti finde noget til alle pengepunge og tøjstile hos en autoriseret forhandler online. Forhandleren kender urene godt, og man er derfor altid velkommen til at spørge, såfremt man er interesseret i yderligere information om nogle af alle de armbåndsure, der er at finde i sortimentet.