Bedøm artiklen

Drømmer du om at tage et år, som er helt anderledes i forhold til den undervisningsform, du kender fra den normale skolegang? Og er du derfor ved at se på hvilke muligheder, du har for at komme ud for at få dig en god oplevelse? Så kan det være, at du bør overveje, hvorvidt et år på en idrætshøjskole er noget, som virkelig vil have en stor indflydelse på dit liv. Med et sådant år får du nemlig nogle gode og unikke oplevelser, som du vil huske på resten af dit liv, du vil få venner, du aldrig giver slip på igen, og du vil blive klar til at gå en spændende fremtid i møde. Læs med.

Vil du gerne have en hverdag med fokus på sundhed, træning og en god fysisk form

Har du brug for et afbræk i din hverdag? Og vil du gerne være aktiv i din hverdag? Så er idrætshøjskolen i Ikast måske lige noget for dig. Her finder du en om noget dynamisk og moderne højskole med helt unikke idrætsfaciliteter, der hjælper dig med at komme i en rigtig god form med fokus på din fysik. Du møder desuden her et engageret team af undervisere og trænere, der står klar til at hjælpe dig med at få aktiv del i det daglige liv, som der udspiller sig på højskolen. Derfor får du en hverdag, der er fyldt med fokus på sundhed og træningstimer, samtidig med at du selvfølgelig også får både tid og rum til nødvendig fordybelse, inspiration og udvikling.

Se også:
  God vin og bæredygtighed? Overvej biodynamisk og økologisk vin

På idrætshøjskolen i Ikast møder du lokale og ambitiøst samarbejder, der motiverer dig

På idrætshøjskolen i Ikast mødes du desuden af et tæt samarbejde med lokalområdet. Det betyder, at du har mulighed for at arbejde tæt sammen med ambitiøse lokale idrætsforeninger. Dermed gives du her et stærkt fundament for at finde dig nogle venner for livet. Det sociale liv er således i fokus – og det især fordi du har brug for nogle andre omkring dig for at holde din motivation oppe. Dine venner bliver således også din motivation for at gennemføre din træning og komme i en rigtig god form – måske en bedre form end du nogensinde har været i. Sammen med dine venner går du således en sund hverdag i møde med fokus på fysik og det at rykke jeres grænser. I skal derfor være med til at presse hinanden til at opnå jeres mål.

En beslutning for livet

Tag derfor en beslutning i dag som vil have en betydning for resten af dit liv. Med et ophold på idrætshøjskolen i Ikast vil du blive rustet til at gå en fremtid i møde ud i beskæftigelse, og du vil være klar til at gribe den. Du er blevet motiveret til at tage en udfordring op, og du ved derfor også alt om, hvordan du nogle gange blot er nødt til at springe ud i de ting, som der byder sig som muligheder for dig i dit liv.