Bedøm artiklen

I verdens travle ræs med mange gøremål og aftaler lægger de færreste mærke til detaljerne. Dette kunne blandt andet være det omfattende og tidskrævende arbejde at drive og lede en forretning. Her er der nogle foranstaltninger, der er med til at skabe den gode oplevelse for kunderne. Det er blandt andet det etablerede pos system, der gør sig gældende hos den enkelte virksomhed.

Hvad er et pos system?

Et pos system anvendes inden for detailhandlen, der er med til at skabe fordele for virksomhed, der endvidere kan opsætte dette til værdi for kunden. Forkortelsen POS står for point of sale, der yderligere refererer til salgsstedet. Derfor er et pos system det gældende kassesystem, som en virksomhed har valgt at integrere i deres forretning. Der findes mange forskellige løsninger, der tilbyder diverse funktioner.

 

Helt forenklet er et pos system altså et software. Det er virksomheden selv, der vælger hvilket system, som de vælger. Mange gange skræddersyes systemet, så det stemmer overens med den enkelte virksomhed og deres behov. Ens pos system skulle gerne være med til at effektivisere hele oplevelsen for kunden, såvel som bidrage med øget kundeservice.

Den optimale løsning for din virksomhed

Det valgte pos system i virksomheden skal frigøre nødvendige ressourcer. Der er ikke nogen grund til at investere uoverskueligt mange penge i betalingssystemet, hvis det ikke giver den ønsket forskel. Derfor er der nogle enkelte forhold, som man kan undersøge inden, at man vælger det endelige system

 

  • Hvilke behov er der?
  • Hvilket udstyr er nødvendig?
  • Hvordan er budgettet?
Se også:
  Sådan kan du øge din virksomheds vækst

 

Det er klart nemmest og mest gavnligt, at der skabes et overblik over hvilke behov, der gør sig gældende. Altså helt enkelt definere, hvad ens pos system skal kunne gøre. Dette sker ved at opstille en liste over funktioner og features, der anvendes for at drive den enkelte forretning. Det er med til at skabe et overblik over hele ens situationen. Her er det afgørende, at der foretages en gennemarbejdet undersøgelse, der vil gavne mest muligt fremadrettet.

 

Dertil kommer der behovet for udstyr. Det vil variere alt afhængig af branchen og størrelsen på virksomheden. Det er eksempelvis ikke alle forretninger, der har brug for flere kortterminaler. Derimod vil det for andre være helt afgørende, at der er flere til rådighed.

 

Sidst er det afgørende at den endelige løsning stemmer overens med det lagte budget. Alt afhængig af egne præferencer, så vil det være fordelagtigt at vælge en løsning med en fast månedlig ydelse. Dermed vil der ikke opstå uforudsete omkostninger. Her vil det eneste, der er vigtigt være antallet af butikker og et anslået antal af transaktioner månedlig.

 

Hvad er vigtigt ved et pos system?

Når der er skabt det nødvendige overblik over situationer, er det tid til at finde det pos system, der gør den endelige forskel. Her er følgende alle vigtige faktorer, der kan påvirke dit valg af løsning.

 

  • Funktioner
  • Hastighed
  • Brugervenlighed

 

Specielt hastigheden har i dag en afgørende betydning for kunderne, der laver en travl hverdag og ikke ønsker at spilde tiden.