Bedøm artiklen

Herning er placeret i Midtjylland og er hovedbyen i Herning kommune. Byen er den fjerdestørste by i region Midtjylland med et indbyggertal på 50.531. Herning er meget kendte for deres mange koncerter, store messer og sportsevents. Det er også muligt at tage i teatret eller få en masse unikke oplevelser i MCH-messecenter Herning, MCH Herning kongrescenter, Jyske Bank Boxen eller Team Teatret. Der bliver hvert år holdt en masse forskellige koncerter i de diverse centre. Disse koncerter tiltrækker folk fra hele Danmark og bliver oftest afholdt i Jyske Bank Boxen. Der er derfor en masse spændende ting at opleve i Herning.

Sporten i Herning

Herning har igennem mange år været vært for en lang række sportsbegivenheder og mesterskaber. Det er alt fra landevejscykling til ultimate frisbee, bordtennis, squash og triatlon. Udover at være vært for en masse begivenheder, så har Herning også to store sportshold i henholdsvis fodbold og håndbold. Deres fodboldhold spiller i superligaen, der er Danmarks bedste række og de spiller hvert år med om mesterskabet. De har også deltaget i den meget prestigefyldte turnering Champions League. Håndboldholdet Herning-Ikast er en af de bedste håndboldklubber i landet og har flere DM-medaljer. Er du derfor helt vild med sport, så er Herning helt sikkert en by for dig.

God mad og gode stunder i Herning

Når vi danskere skal hygge os, så hænger det oftest sammen med mad og drikke. I Herning er der gode muligheder for en masse hyggestunder med dem som du holder af. Du kan finde restauranter og cafeer, hvad enten om du skal spise brunch, frokost eller aftensmad, om du kan lide det danske traditionelle køkken eller er mere til det italienske. Der er derfor en masse muligheder for at opleve nogle hyggelige stunder med dem man holder af i Herning om det hedder at tage ud og spise eller tage ud og shoppe.

Se også:
  Skal den lille nye forkæles?