Bedøm artiklen

Hos NHH har vi i generationer lagt vægt på håndværksmæssig kvalitet. Det er grunden til, at vi stadig er på markedet og har en skare af trofaste kunder, der vender tilbage igen og igen. Vores nuværende leder Marianne Hemicke Rysgaard er fjerde generation ud af samme familie, som sidder på virksomhedens lederpost. Det var hendes oldefar Niels Herman Hansen, der grundlage snedker- og tømrer virksomheden og som med fast og målrettet lederskab og høje faglige kvalifikationer fik oparbejdet en solid virksomhed bygget på kærneværdier som ordentlighed, troværdighed og kvalitet.

Forhistorien

Virksomheden blev grundlagt i 1909, da N. H. Hansen vendte hjem til Danmark efter en tid som omrejsende naver i Europa. N.H. Hansen forblev leder af virksomheden til sin død i 1958, hvor hans søn Gunner Herman Hansen overtog ledelsen. Som leder var han ikke så hård en mand som faderen, men værdierne levede videre. Det var stadig ordentlighed og høj faglighed, der vægtede højest. Ligeledes var det vigtigt, at virksomhedens økonomi var i orden. Han gjorde gerne selv et stykke arbejde for at spare penge og levere et godt resultat. For eksempel bidrog NHH i 1930’erne til byggeriet af Gentofte Amtssygehus’ hovedbygning. Sygehuset havde et vartegn – et vandtårn – som skulle have en vejrhane monteret i toppen. Da det skulle ske ville svendene have ekstra betaling for det. Det ville Gunner H. Hansen ikke acceptere og kravlede derfor selv op og monterede vejrhanen sammen med nogle lærlinge en søndag. Det vakte stor forundring, da håndværkerne mødte på byggepladsen om mandagen. Historien er et bevis på, at i en familievirksomhed skal tingene bare gøres, for det er både den personlige ære og kapitalbinding, der er på spil.

Se også:
  Guide: hvilken træbordplade skal man vælge?

Orden i økonomien

I NHH har der aldrig være slinger i økonomien. Vi har aldrig været afhængig af kapital udefra og vores bundlinje har altid været i plus. Det er ikke ofte, man ser det i en virksomhed, der er over 100 år gammel. Men vores service og kundeaftaler går altid forud for projektets økonomi. Vi påtager os altid ansvaret, hvis der opstår problemer i en byggesag. Kan vi ikke levere som aftalt, gør vi vores yderste for at skaffe de ressourcer – enten mandskabsmæssigt eller materialemæssigt – der skal til for at få løst opgaven hurtigst muligt. Og det er naturligvis for vores egen regning.

Kunder i Gentofte

Det er naturligvis også den ansvarlighed sammen med vores håndværksmæssige kvalifikationer, der gør, at vi har mange kunder, som vi har haft i mange år. NHH er et lokalt firma og vi værdsætter vores loyale kunder. Vi har siden 1947 holdt til på Charlottenlundvej i Gentofte. Vi har bygget ud efterhånden som virksomheden voksede, men er forblevet på samme matrikel. Blandt vores gode Gentoftekunder kan blandt andet nævnes Gentofte Kommune og det nuværende Dong – tidligere NESA. Vi har været involveret i mange markante byggeprojekter i kommunen, her kan nævnes Kildeskovshallen, Badeanstalten i Charlottenlund, Gentofte Amtssygehus. Derudover har vi renoveret Herlev Hospitals auditorier samt skolerne i Gentofte Kommune.

Kunder i København K

Det er dog ikke kun i Gentofte vi slår vores folder. I København K har vi også mange gode og trofaste kunder. Vi hjælper hver vinter med at gøre Tivoli klar til en ny sæson og har gennem de 25 år vi er kommet i Tivoli renoveret blandt andet Glassalen, H.C. Andersen Slottet og Pantomimeteateret. Ud over det hjælper vi med at sætte Tivolis juleudstillinger op. Via vores arbejde på Operaen fik vi den opgave at renovere kontormiljøerne i Mærsks gamle domicil. Som god og loyal kunde kan vi også nævne Det Berlingske Hus, som vi har haft opgaver for i mange år. Af markante bygninger i København K, som vi har arbejdet på, kan vi nævne Nationalbanken, Amalienborg (Christian d. 8.’s palæ), Eigtveds Pakhus samt Trekronerfortet.
En moderne virksomhed
I takt med tiden har NHH udviklet sig til at være storentreprenør på Sjælland med egen serviceafdeling og stor erfaring med særligt energirenoveringer af bygninger, både privat såvel som erhverv.