Bedøm artiklen

Er du i tvivl om, hvorfor så mange nybagte forældre vælger at investere i en babynest? Så er her listet en række fordele, som både er praktiske og tryghedsskabende. Læs mere om dem her.

 

Giv dit barn tryghed

Der er så mange ting, der skal tages højde for og stilling til, når der kommer en lille ny til verden. Og det er en jungle at finde rundt i de mange gode råd, som man bør og måske ikke bør følge. Derfor kan det virke næsten uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal investere i for at sikre, at man har nogle af de mest nødvendige og praktiske ting, mens man går igennem babyperioden.

 

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at de fleste nybagte forældre finder stor glæde i en babynest. En sådan skaber nogle trygge og ideelle rammer for det nyfødte barn, idet reden både er omklamrende og har en utrolig rolig effekt. Den omklamrende effekt gør ligeledes, at barnet føler tryghed samtidig med, at det bliver holdt varmt, som var der langt en dyne over. Og den tryghed, som en dyne også kan give, er vigtig for et barn, som i ni måneder har været vant til at ligge lunt og godt inde i morens mave. Og når barnet sover trygt om natten, er der ydermere også større sandsynlighed for, at forældrene gør det.

 

En babynest kan ligeledes bruges i barnevognen eller på sofaen, idet kanterne gør, at barnet ikke kan trille ud. Og derfor får man som forældre også mulighed for noget oftere at få frie hænder, således hverdagens projekter kan blive ordnet. Det er især en fordel under madlavningen og rengøringen.

Se også:
  Tre gode råd til, hvordan du kan komme bedre gennem din første eksamen på gymnasiet

 

Den kant, der er rundt om, kan også være med til at træne barnets nakke. Babyer har svært ved at holde hovedet oppe selv, idet de ikke har stærke muskler i nakken, men disse kan med kanten på en babynest trænes, når babyens nysgerrighed tager over, og denne prøver at skue hen over kanten.

 

Find den perfekte babynest online

Vil du gerne finde den perfekte babynest til dit nyfødte barn? Så finder du et stort udvalg online. Her kan du finde en i alle farver og mønstrer, og du kan derfor være sikker på at finde en, som stemmer overens med dine ønsker og behov. Du kan ligeledes finde nogle, der kan reguleres i størrelsen, og nogle der ikke kan.