3 (60%) 3 votes

Biler og storbyer er  ikke altid en god kombi og særligt ikke, når det gælder København. Men det er naturligvis ikke god nok grund til slet ikke at have bil, da transportmidlet er nødvendigt for mange. Parkeringsmulighederne kan dog være tricky, særligt for nye bilejere der flytter til byen. Det handler nemlig om at lære parkeringsmulighederne at kende i byen. Læs med her.

Du kender det sikkert godt. Du har lige fået fri og har været ude at køre i myldretiden og skal parkere bilen. Men der er godt fyldt op og det betyder, at der går lang tid med at finde en parkeringsplads tæt på bopælen på trods af, at der faktisk findes 125.200 kommunale parkingspladser i København i 2021. Men det er msåke ikke så mærkeligt, for det samlede antal biler i dagtimerne på hverdage er steget med 20% i perioden fra 2007 til 2021. Når du så endelig finder en p-plads, så skal du også sikre dig, at du faktisk må holde der på nuværende tidspunkt. Ja, der er mange faktorer at forholde sig til, du kan dog med fordel tjekke parkering i København K ud for at finde parkeringsmuligheder i byen. 

Parkeringsleje 

Hvis du gerne vil undgå at lede i blinde efter en p-plads dagligt, så er det værd at overveje et sted, hvor du månedligt betaler et beløb for at parkere bilen. Blandt andet kan du finde parkering i flere p-huse i København. Vælger du et p-hus til at have din bil stående, så får du desuden en stor tryghed og sikkerhed med dig i forhold til bilen.

Brug for korttidsparkering?

Via ovenstående links kan du se forskellige parkeringsmuligheder i forhold til langtidsleje, men der er skam også mulighed for at korttidsparkering. Du nemt tjekke priser, men også sende en forespørgsel, hvis du har spørgsmål omkring:

  • Priser
  • Langtidsleje
  • Andet i forbindelse med parkering

Tjek parkering på disse områder fra Silkegade til Landgreven

I linket får du et overblik over blandt andet parkering ved Adelgade, Silkegade, Bremerholm, Israels Plads, Sankt Peders Stræde og Landgreven. Derudover er der også en lang liste over alternative parkeringsmuligheder i København K.

Spar tid i hverdagen

Når man har fri, vil man bare gerne holde fri. Efter en lang endt arbejdsdag, er det typisk at foretrække bare at komme hjem i en fart. Det er langt fra en mulighed, når man skal bruge tid på at køre i ring for at finde en parkeringsplads.

Er du bosiddende i København eller skal flytte dertil og har bil, så gør dig selv en tjeneste og undersøg dine parkeringsmuligheder på forhånd. Du sparer dig selv for en masse besvær, hver eneste gang du bruger bilen. For mere info, tjek ovenstående links.

Se også:
  Sådan laver du tyverisikring af hjemmet