Bedøm artiklen

En stor del af at have en virksomhed er at lave regnskaber. Balance mellem udgift og indtægt, så det hele går op til sidst. Der skal bare være styr på det. Gode regnskaber er ofte et symptom på et sundt og godt erhvervsliv. Regnskaberne i Aalborg er for eksempel ofte nydelige, og det er symptomatisk for det gode erhvervsliv i byen. Det er også sådan, fordi mange vælger en statsautoriseret revisor i Aalborg og på den måde får den højest muligt uddannede revisor til at revidere regnskaber. Det er desuden ikke det eneste, en statsautoriseret revisor kan hjælpe med. De har været revisorer i mange år og kan give dig værdifuld rådgivning om din virksomheds økonomi.

Den højest uddannede revisor

For at blive statsautoriseret, skal du godkendes ved Erhvervsstyrelsen. Alle statsautoriserede revisorer har været i faget i mange år, og det har affødt en ekspertise, der betyder, at de for eksempel har tilladelse til at revidere børsnoterede virksomheder. Når du får lov til at revidere børsnoterede virksomheder, så er det, fordi du kan dit fag så godt, at staten stoler enormt meget på dine evner. Det kan have store konsekvenser, hvis ikke revisorerne på børsnoterede virksomheder kan deres kram – og derfor kræver det en statsautoriseret revisor.

Rådgivning om din virksomheds økonomi

En stor del af at være revisor er også at tilegne sig viden, der er nyttig til andet end at revidere regnskaber. En statsautoriseret revisor kan hjælpe dig med mange ting, som for eksempel at have styr på skatteregler, så du maksimerer din virksomheds udgifter, mens du overholder lovgivningen. Det er også mere general rådgivning om din virksomheds økonomiske status. Om der er råd til at ekspandere og overtage nye markeder uden for Aalborg, eller det i virkeligheden er tid til at kigge på, om der skal spares, så virksomheden har et solidt fundament.

Se også:
  Køb af seng: Sådan finder du den helt rigtige seng på tilbud