Bedøm artiklen

Der er flere unge mennesker, der føler en frygt for, hvad der skal ske, når de går ud af 9. klasse, og det kan der være rigtig mange gode grunde til. Dog er der en løsning for dem, der lige har brug for et år til at finde ud af, hvad der skal ske efter 9. klasse, og det gør mange i stand til at blive mere selvstændige og mere afklarede i forhold til fremtiden. Er det noget, du eller en du kender, har brug for? Så læs med her.

Hvad skal der ske efter 9. klasse?

Det kan være næsten uoverskueligt, når man som ung skal beslutte sig for, hvad er skal ske efter 9. klasse. Der findes et hav af muligheder, og fordi der er så mange veje, man kan gå, er det bare endnu sværere at beslutte sig for, hvad det er, man vil med sin fremtid. Og det er helt forståeligt – det er jo et meget stort skridt, som man skal til at tage.

Derfor er der mange, der har brug for lidt betænkningstid til at finde ud af, hvad fremtiden skal bringe. Der er også flere, der har behov for endnu et år for at komme fagligt med, inden en gymnasial uddannelse står for døren, og så er der også dem, der bare har brug for lidt mere tid i trygge rammer.

Tag 10. klasse og få mere tid

Uanset hvad grunden er, så kan løsningen være et år i 10. klasse. Tag derfor 10. klasse og vær sikker på, at du bliver helt klar til at komme videre i livet. Og bor du i Nordjylland? Så kan du tage 10. klasse i enten Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring eller Hobro. Der er derfor aldrig langt til de nye muligheder, der pludselig kan åbne sig op for dig.

Se også:
  Stift et anpartsselskab og kom i gang som iværksætter