Bedøm artiklen

Der er mange gode grunde til at flytte til Holstebro – og uanset, om du er ung studerende eller om du skal til at starte en familie med din partner. Holstebro henvender sig nemlig til mange forskellige aldersgrupper med de oplevelser og aktiviteter, som byen byder på. Holstebro og omegn rummer nemlig et rigt oplevelsesudbud. Du kan gå på opdagelse i spændende og historiske bygninger, du kan opleve en række kulturtilbud og du kan danse natten væk i det vibrerende natteliv. De snørklede gader i midtbyen rummer et væld af restauranter, små hyggelige butikker og oplevelsesmuligheder. Og lyder det som netop noget for dig, så kan du nok med fordel også overveje at flytte til Holstebro.

Prøv Danmarks bedste biograf

Er du til biografoplevelser over det sædvanlige? Så kan du med fordel besøge Apollon biografen. Her kan du nemlig prøve kræfter af med en luksuriøs filmoplevelse – for her er alle sale nemlig, som den eneste biograf i Danmark, certificeret af THX Lucasfilm, hvilket gør Apollon til Danmarks bedste biograf, når det kommer til lyd, billede og ikke mindst komfort. Og foretrækker du at ligge ned, når du ser film, kan du vælge den forreste række i biografen, som tilbyder liggestole.

Udfold dine talenter indenfor golf

På to forskellige destinationer nær Holstebro befinder et vaskeægte golfparadis sig i nogle strålende omgivelser. Begge steder tilhører Holstebro golfklub, som råder over intet mindre end 63 huller, der alle er fordelt på over 5 forskellige baner. Her der altså noget for enhver golfinteresseret. I Holstebro har du altså rig mulighed for at udfolde dine talenter indenfor golf, og de venter blot på, at du kommer og slår dig løs.

Se også:
  Ønsker du at drage på skiferie? Læs med her