Bedøm artiklen

Julestemningen er til at føle på de fleste steder i samfundet op til juleaften. Også i virksomhederne er den – for de fleste – nærtstående ferie og tanken om julehygge med familie og venner med til at sprede god stemning.

Noget andet, som ofte er med til at sprede god stemning på arbejdspladsen, er flere og flere steder blevet den årlige julegave!

For julegaver til medarbejdere er gået fra at være en lille og oftest blot symbolsk gave til at være et frynsegode, som de ansatte elsker! Gaven er nemlig blevet personlig, god og værdifuld!

Firmagaven er ikke længere et organisatorisk mareridt

Hvad skal Morten fra IT have og hvad med Tina fra HR? Morten og Tina har vidt forskellige interesser og bør derfor have to forskellige ting. Men forestil dig virksomheden, hvor 117 vidt forskellige personligheder skal have en gave, som matcher dem – og forestil dig den negative risiko ved, at nogle føler sig ”snydt” eller overset. Det er ikke bare et mareridt at skulle finde og bestille gaverne, men opskriften på dårlig stemning!

Derfor var der også en lang række år, hvor virksomhederne gav ”sikre” gaver i form af f.eks. en gavekurv med lidt godter – aka. Den symbolske gave.

I dag er billedet et andet og det er blevet legende let for virksomheden at sørge for lækre, personlige og imponerende gaver til ALLE ansatte! Endda uden det bliver et logistisk mareridt!

Som virksomhed kan du nemlig købe dig adgang til en digital julegave-shop. Dette er i bund og grund meget lig en webshop, men med nøje overvejede fordele målrettet arbejdsgiverne.

Se også:
  Glem ikke at tænke på dette, når du søger job

Som virksomhed angiver man blot et budget per medarbejder, og herefter får hver enkelt medarbejder sit eget personlige login til denne online gavebutik, hvor man ser gaver inden for det budget, som virksomheden har angivet. Nemt!

Det praktiske er, at der er et bredt udvalg af flotte gaver til alle typer af mennesker, hvormed man faktisk kan sikre den ansatte noget godt og brugbart. En anden fordel er, at en gaveshop ikke har helt de samme omkostninger som en fysisk butik. Dermed er ting lidt billigere end de står i butikken, hvormed man kan få gode ting inden for det af virksomheden valgte butik.

Det gør det praktisk og nemt at finde årets julegave til medarbejderne – med et minimum at tidskrævende logistik.