Bedøm artiklen

Hvis du har undgået at se en reklame eller annonce omkring spil, så er du en af de få. Det vrimler nemlig med reklamer for div. spilselskaber uanset hvor du bevæger dig, og de fleste reklamer handler om, at du kan få en bonus, hvis du opretter dig som kunde. 

Du kan som dansker glæde dig over, at regeringen i 2012 valgte at lave en ny lovgivning på spilleområdet, så det nu kræver et dansk licens at drive spil i Danmark. Hvis dette ikke var tilfældet, ville der være endnu flere reklamer om spil i TV’et.

En bonus på 1.000 kr. lyder jo rigtig godt, men er disse bonusser egentlig så gode som de lyder? I denne artikel vil vi kigge nærmere på fordele og ulemper ved bonusserne hos bookmakere. Det kan nemlig i nogle tilfælde være bedre end andre at acceptere en bonus.

Hvorfor giver bookmakerne en bonus?

Bookmakerne tilbyder en bonus for at få nye kunde. Det er simpelthen deres tilbud, ligesom de fysiske butikker forsøger at få flere kunder ved at køre med nogle gode unikke tilbud. Bookmakerne gør altså det samme, og det er som oftest rigtig godt for os spillere.

Hvad er en bonus hos en bookmaker?

En bonus hos en bookmaker kan være meget forskellig. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af bonusser online, men de fleste af dem minder heldigvis om hinanden. Den mest typiske bonus du vil støde på, er en 100 % indbetalingsbonus, hvor du oftest kan få op til 1.000 kr.

Indbetaler du 1.000 kr. vil du altså få 1.000 kr. foræret af bookmakeren. Det lyder fantastisk, men der er naturligvis en lille hage ved det. Det er der også nødt til at være, ellers ville bookmakerne hurtigt gå konkurs.

Når du modtager en bonus hos en bookmaker, så vil du altid skulle omsætte din bonus x antal gange, før du kan udbetale den. Det mest normale omsætningskrav lyder på seks gange din bonus, så hvis du har indbetalt 1.000 kr. skal du altså omsætte for 6.000 kr. før du kan udbetale dem.

Ligeledes vil der ofte være et krav der hedder, at du skal omsætte det til min. odds 1.80. Dette er endnu en sikkerhed fra bookmakerne, så du som spiller ikke bare kan omsætte 6.000 kr. på en kæmpe favorit, som da Belgien kørte over Panama ved VM 2018.

Skal man altid acceptere en bonus fra en bookmaker?

Som oftest er det en god ide at tage i mod en bonus fra en bookmaker, da det giver dig flere penge at spille for, og dermed større chance for at vinde. Der er dog i nogle situationer, hvor det ikke giver den store mening at tage i mod den, dette afhænger dog typisk af din spillestil, og hvordan du normalt griber betting an.

Hvis du blot skal sidde og hygge dig en lørdag aften, eller blot skal spille på en enkelt kamp, så vil det ikke være en god ide. Når du tager i mod en bonus, låser du nemlig også muligheden for, at du kan foretage en udbetaling. Du skal derfor omsætte bonussen først eller tabe det beløb, du har stående på din konto.

Har du ikke planer om at skulle udbetale samme dag, og ved du på forhånd, at du kommer til at køre en del væddemål igennem, så vil det som sagt være en god ide at tage i mod en bonus.

Det vigtigste er dog, at du holder øje med, hvilke omsætningskrav, der er forbundet med bonussen. Hvis disse krav er for høje, så kan det også være dumt at tage i mod.

 

Se også:
  Sådan finder du de bedste online gamingsider

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder