Bedøm artiklen

Der er noget helt særligt ved at sidde som tilskuer til en fodboldkamp i nogle af Europas storslåede stadions. Spanien, Italien, Frankrig og Tyskland er store fodboldnationer, hvor du kan opleve den hårrejsende følelse af fællesskab, som opstår når nogle af de største klubber spiller på landenes store stadions.

I år 2022 og i 2023 er der storslåede kampe at opleve i Europa, hvor du kan se mange af verdens bedste spillere i verden træde ind på de store stadions. Derfor er det et oplagt tidspunkt for dig at tage på en fodboldrejse og få et af dit livs oplevelser.

Hvis du er fodboldfan, er det altså bestemt tiden og pengene værd at tage på en fodboldrejse for at opleve stemningen på egen krop. Fodboldrejse er den perfekte kombination af fodbold i verdensklasse og ferie. Du får både set storslåede fodboldkampe, og oplevet en anden by, og du skal ikke tænke på at arrangere flybilletter, hotel eller oplevelser, når du bestiller en fodboldrejse, for det er der sørget for.

Læs med her og få nogle bud på, hvilke fodboldrejser du ikke må gå glip af i 2022/2023.

FC Barcelona vs Villareal CF

Vil du gerne opleve et af verdens mest kendte fodboldhold fyldt med verdensstjerner, så skal du se FC Barcelona spille. FC Barcelona er blandt verdens bedste fodboldklubber, og deres spillestil er i et højt tempo og med mange mål, som for mange fodboldklubber er svære at følge med.

FC Barcelona skal spille en kamp i La Liga mod Villareal CF den 19. oktober 2022. Det bliver med sikkerhed en målrig og intens kamp med talentfulde spillere. Kampen foregår på Barcelonas verdenskendte stadion, Camp Nou, som er en oplevelse i sig selv. Det er Europas største fodboldstadion med plads til omkring 100.000 tilskuere, og en stemning, der ikke kan undgå at blæse dig bagover.

Udover en fodboldkamp i verdensklasse på et enormt stadion, så er Barcelona en by, hvor du kan nyde det solrige vejr eller den spanske mad i Barcelonas gader eller på stranden. Når du ikke er til fodboldkamp eller spiser tapas og drikker spansk vin, kan du også se et væld af arkitektur, som byen er kendt for. Blandt andet den storslåede kirke Sagrada Familia eller den smukke mosaikpark Park Güell er klart et besøg værd, når du skal hertil på fodboldrejse.

Se også:
  Langtidsrejse efter gymnasiet: nye horisonter og grupperejseoplevelser

Internazionale Milan vs AC Milan

I år har du muligheden for at opleve et af Italiens bedste fodboldhold, Inter, spille en kamp imod deres største rival, AC Milan i Serie A. Begge klubber har skabt nogle af verdens topspillere, og de har vundet lige mange italienske mesterskaber.

De skal spille den 5. februar 2023 i Milano, på San Siro. San Siro er Italiens største stadion og en seværdighed i sig selv med 80.018 tilskuerpladser. Udover det, er det også hjemmebane for begge hold som har været med til at skabe rivaliseringen. Som tilskuer på dette stadion vil du opleve en intens stemning blandt nogen af de mest dedikerede fodboldfans.

Der er også meget andet end fodbold, som du kan give dig til i den skønne by, Milano. Byen ligger i Norditalien og byder på blandt andet en gigantisk gotisk domkirke, og Da Vincis maleri ’Den Sidste Nadver’. Og så er der rig mulighed for shopping, da byen er kendt for dens mode og utallige luksuriøse butikker. Hos LA Travel er der netop åbnet op for fodboldrejsen imellem rivalerne i Milano, hvor du med garanti kan se frem til en storkamp.

Borussia Dortmund vs Hertha Berlin

Hvis du ønsker at komme på en fodboldrejse til Bundesligaen, så er favoritklubben blandt danskerne Borussia Dortmund. Det er ikke så overraskende, da Borussia Dortmund er et af Tysklands bedste fodboldhold. Og netop i Dortmund kan du se mange unge fodboldtalenter, fordi byen er kendt for ”50+1” reglen, hvor medlemmerne af fodboldklubben ejer det meste af klubben selv. Mange talenter bliver udviklet i klubben, og derfor kan du under en fodboldkamp med Dortmund opleve helt unge talenter, og lade dem blæse dig bagover.

Se også:
  Hvilken type sommerferie skal du vælge?

Borussia Dortmund skal spille på hjemmebane mod Hertha Berlin den 18. februar 2023.

Deres fodboldstadion Signal Iduna Park er det største fodboldstadion i Tyskland. Og Dortmund er Tysklands 8.største by med omkring 600.000 indbyggere. En fodboldrejse hertil er en kort tur for at opleve helt speciel og talentfuld fodbold med egne øjne.