Bedøm artiklen

Selvom der var én gennemgående ting som ændrede sig i år, nemlig varmen, så var der stadig nogle ting som bare var som det plejer. Alle kender det, og det bliver sjovt at se om det nogensinde ændrer sig.

Mænd over 40 og deres badebukser

Det er uundgåeligt. Om du er herhjemme i Danmark eller sydpå. Du støder altid lige på et par stykker, som skulle have haft deres badebukser 2 størrelser større. Ofte består det af den velkendte Speedo, som der absolut ikke er noget i vejen med så længe det er den rigtige størrelse. Det er som om at det bare er noget som hører til, når det er sommer. Det giver lige noget ekstra charme til strandturen, samt et kort samtalemne. Selvom det måske ikke er den bedste appetizer, når du skal spise den medbragte vandmelon, du så fint har skåret ud hjemmefra.

Køb ordentlige badebukser her

Det bliver bare den vildeste sommer i år!

Siger man hvert år. Man har så mange gode idéer, som dig og vennerne skal begive sig ud i henover sommeren. Og så når man til midt-juli måned, hvor det går op for en, at man stadig har fået set lidt for meget af den serie, man så godt kan lide. Nu skal det selvfølgelig ikke blive for generaliserende, for der er jo selvfølgelig dem som er gode til at komme ud. Men der er så sandligt også dem, som stadig er ligeså blege, som i januar måned, når sommeren er ved at slutte.

Det skyldes ofte, at omgangskredsen har for travlt i den periode, så man ikke får sat en dato til det man gerne vil. Og pludseligt, så skal en af vennerne på ferie med familien, hvilket betyder at man slet ikke kan stille noget op. Selv de år hvor det har været begrænset med sommerdage får man sig ikke taget sammen – for så fedt er det heller ikke at sole sig alene jo.

Se også:
  Danskerne elsker at se TV og holder derfor ved TV-pakkerne

Is er okay før aftensmaden

Det er som om at årstiden afgør, hvornår det er okay at spise is på døgnet. Nogen vil nok argumentere for at det altid er tid til at spise is. Men især om sommeren, så findes sætningen ”Vi skal snart have aftensmad” ikke, når man går forbi et ishus. Man kan selvfølgelig begrænse sig, og tage en lille en, selvom det er helt acceptabelt at vælge den største, hvis man har lyst. Dette er et sommerfænomen, som ikke rigtigt kan forklares. Der er blot nogle spilleregler som ændrer sig med vejrets udvikling.

Det er selvfølgelig ikke til at sige, om disse ting ændrer sig i de kommende somre. Vi står p.t. over for et generationsskifte, hvor unge mennesker har haft en helt anden opvækst end deres forældre havde. Derfor forventes der også ændringer i den måde samfundet agerer på i fremtiden. Det er selvfølgelig også en naturlig udvikling, som både ses indenfor digitaliseringen af varer og tjenester, og synet på familielivet kontra karrierelivet.