Bedøm artiklen

Nybagte forældre lever i en atmosfære af ren og skær babylykke. Her er fokuset på at skabe en ny hverdag med den lille ny og nyde den unikke tid, der er med til at forme resten af ens liv. Derfor er der heller ikke nogen grund til at stresse eller bruge unødig tid på at klippe og klistre dåbsinvitationer, når det nemme og smukke alternativ er lige ved hånden. Læs mere her om dine muligheder for unikke barnedåbsinvitationer.

Dåbsinvitationer behøver ikke være en byrde

Når man bliver beriget med en lille ny, skabes der en helt speciel følelse, der overskygger alle de søvnløse nætter og træthedens overflod. Det at blive forældre er en stor gave og et stort ansvar, der skinner igennem med den rene stolthed over den lille guldklump. Derfor vil man naturligvis gerne invitere venner og familie til at fejre fødslen og dåben. Her samles alle dem, som står en nær for at fejre livet og dåbsbarnet. Det kan imidlertid for mange være en stor opgave at skulle arrangere og forberede et barnedåb med en nyfødt i hænderne. Derfor er der god grund til at investere sin tid og penge i flotte dåbsinvitationer online.

 

Mulighederne er mange for at sætte sit helt eget personlige præg på dåbsinvitationerne uden, at det skal være en byrde hængende over hovedet. Der er ikke noget rigtig eller forkert, det vigtigste er at man selv bliver tilfreds med resultatet. Det eneste som du skal tage stilling til er

 

  • Designet
  • Teksten
  • Navnet
Se også:
  4 ideer til dåbsgaven fra gudmor eller fadder

 

Selve designet kan være med til at skabe en personlighed på dåbinvitationerne. Her vil blandt andet være muligheden for at vælge smukke håndillustreret motiver såvel som diverse dyr eller lignende. Det er helt op til en selv, men man er sikret en snorlig og imødekommende invitation hver gang. Dåbsinvitationer findes derfor også i et bredt udvalg af designs, så alle kan være med.

 

Hertil er det nødvendigt, at man tager stilling til selve teksten på dåbsinvitationerne. Flere steder vil der være gode og brugbare teksteksempler, som man kan anvende. På denne måde vil de inspirerende tekster hurtigt kunne danne rammerne for den færdige tekst til dåbsinvitationer.

 

Sidst men ikke mindst skal man tage stilling til dåbsbarnets navn. Mange gange vil det være navnet, som er en central del af hele designet og en fremtrædende karakter. Der vil derfor også være mulighed for at vælge nuancer alt efter kønnet på barnet. Alt i alt vil man ved enkelte klik have skabt unikke og personlige dåbsinvitationer, der er lige til at sende ud til gæsterne.

Hvorfor fejrer man dåben?

Det er en tradition i Danmark, at børn bliver døbt nogle måneder efter fødslen både for at introducere familien for den lille, men også som en kristen trosbekendelse. Ved dåben takkes der for det lille vidunder, der har bragt så meget glæde og lykke. Derudover vil det være forældrene og faddere, der siger ja på barnet vegne til den kristne tro.