Bedøm artiklen

Som forældre kan det være frustrerende, hvis ens baby har svært ved at falde til ro eller i søvn. Det betyder nemlig, at man selv ikke får meget søvn, hvilket kan påvirke ens energiniveau. Netop en slyngegynge kan hjælpe dit barn med at falde i søvn. Du kan læse nærmere her om slyngevugger og få inspiration.

Sådan fungerer en slyngevugge

Det er en vugge, som består af en ophængt slynge, hvor babyen ligger i. Der fås mange udgaver af slyngevugger, som har forskellige designs, hvilket du blandt andet kan se hos babynohr. Slyngevuggen genskaber fornemmelse af at ligge inde i maven, hvilket er grunden til, at mange babyer har nemmere ved at falde i søvn eller slappe af, når de placeres i vuggen. Det giver nemlig en genkendelig fornemmelse, som skaber tryghed for din baby.

Få en slyngevugge med motor

Udover selve vuggen kan man tilkøbe eller vælge en slyngevugge med motor, blandt andet hos babynohr. De fleste kender til, at man enten vugger barnevognen eller vugger babyen i sine arme, hvilket kan være hårdt i længden. Netop her er en vuggemotor smart, idet den vugger din baby i så lang tid, som du indstiller den til. Har din baby nemt ved at falde i søvn, når den vugges, kan du med fordel overveje slyngevugge med motor. Udover at det hjælper på din babys søvn, så er vuggen en gave for forældre, idet i får mulighed for at gøre andre ting imens.

Hvilken alder skal ens baby have for at benytte slyngevuggen?

Du kan benytte slyngevuggen stort set med det samme. I tilfælde af, at du overvejer at købe en slyngevugge, bør du være opmærksom på, at de fås i flere udgaver i forhold til antal kilo, den kan bære. Der fås vugger, der kan bære op til 15 kg, blandt andet hos babynohr.

Se også:
  Tre gode råd til hvilke høretelefoner du skal vælge

.