5 (100%) 1 vote

Unikke og sjove idéer til dit bryllup – eller til andre af sommerens store fester

Sommeren står for døren, og med den skønne, solrige årstid kommer et væld af festlige højtider: Runde fødselsdage, jubilæer, kobber- eller sølvbryllup – og ikke mindst bryllup! Dagen skal være noget helt særligt og fuld af smukke minder, så der kan være god brug for frisk inspiration til at skabe den perfekte fest. Skal du holde en stor, mindeværdig fest for venner og familie, bør du undersøge dine muligheder for at tage et mindre privatlån, så festen kan få et fornuftigt budget.

Her bringer vi derfor en række idéer, som du kan dykke ned i uanset om du er den heldige brud eller brudgom, eller du står det kommende ægtepar nær og skal være med til at brainstorme på tema, dekorationer og aktiviteter.

Find gyldne, unikke idéer med en grundig brainstorm

Det første du skal fokusere på, når du skal udvikle idéer til bryllupstemaet, er selvfølgelig parret. Hvad binder dem sammen? Har de en fælles interesse eller er de som to vidt forskellige verdener, der er mødtes med sød musik kunne opstå?

Måske er han vild med et bestemt band, eller hun har en stor passion for kunst. Ved at dykke lidt ned under overfladen i parrets interesser, kan du udvikle et helt særligt og personligt tema i dekorationen såvel som i festens aktiviteter. Du kan fx finde et coverband, der senere på aftenen spiller koncert med parrets yndlingssange eller skaffe en dygtig billedkunstner, der gennem hele festen kan male et portræt af bryllupsfesten.

Finurlige aktiviteter til mindeværdige øjeblikke

Se også:
  Brug for et lån til dine drømme

Du kan også udvikle rammerne for selve festen ved at se på, om der er nogle særlige karaktertræk, der kendetegner dem som par? Elsker de at danse eller at lave mere aktive ting end at sidde og spise, vil det være genialt at sørge for god plads til livemusik og dansegulv. I den forbindelse kan man fx nemt leje en pølsevogn eller en vogn, der serverer en særlig type streetfood, som betyder noget for parret, og på den måde få mere energi og ikke mindst plads til aktiviteter ind i festen.

Tænk også tilbage på særlige rejser og begivenheder, som bragte parret sammen. Er der et rejseeventyr eller et særligt sted i Danmark, som betyder meget for de to, kan du tænke over, hvordan man bringer dette sted til live til festen. Det kan være hav og strand, hvis de elsker at tilbringe tid ved hav og strand, eller hvad med et tropisk pool-party-tema i haven? Et anderledes tema er både forfriskende for de voksne gæster, der får en helt unik festoplevelse, ligesom børn (og unge sjæle!) er sikret timevis af underholdning, når der er plads til fantasifuld leg i haven eller festlokalet.