Bedøm artiklen

Der findes mange lånemuligheder på nettet. Derfor kan det også være vanskeligt at vælge den rette type af lån, hvis du skal låne penge. Det er vigtigt, at du vælger dit lån på et oplyst og informeret grundlag. Det medfører, at du har markant bedre forudsætninger for at udvælge et passende lån, der ligeledes er billigt.

Nogle lånetyper er naturligvis mere populære end andre. Det er ikke uden grund, at det er tilfældet. Det er ensbetydende med, at det er oplagt, at du holder dig til denne type af lån. Blandt disse lånetyper bør du naturligvis også kunne udvælge et lån, der appellerer til dig, uanset hvilke præferencer og krav, du har.

Det bør naturligvis understreges, at der er stor forskel på de enkeltes tilgang til lånemarkedet, ligesom der også er forskel på, hvad der er mest populært i forhold til dit ønskede lånebeløb og løbetid. Derfor skal du ikke blot blindt vælge den mest populære lånetype. Du skal sørge for at tilpasse det til dine egne behov.

Disse lånetyper vælger danskerne typisk

Langt de fleste låneselskaber udbyder et bredt spektrum af lånetyper. Derfor kan det også være svært at finde den rette. Der er dog nogle lånetype, der er mere populære end andre, hvorfor det også typisk er dem, som de danske låntagere vælger. Det er blandt andet noget, der inkluderer de følgende lånetyper:

  1. Kviklån: Der skal ikke være nogen tvivl om, at den mest populære lånetype på det danske marked er kviklånet. Det er ofte det, der bliver valgt, hvis en dansker ønsker at låne penge på nettet. Det er muligt at finde denne type af lån med et væld af forskellige beløbsstørrelser og løbetider.
  2. Minilån: Dette er ligeledes et yderst populært lån. Der er også mange, der kender det som et mikrolån. Ofte er der ikke mulighed for at låne mere end 10.000 kr. med et sådant lån. Hvis du blot har et ønske om at låne et mindre beløb, så bør du i et sådan tilfælde se nærmere på et mikrolån.
  3. Forbrugslån: Hvis du ønsker at låne et større beløb, så er det ofte forbrugslån, som danskerne vælger at hælde til. Mange ser det også som værende et overordnet begreb for samtlige af de lån, der kan optages på nettet. Det er dog et lån, der henvender sig til dig, der vil låne et stort beløb.
Se også:
  Større mobilitet kræver bedre teknologi

Foretrækker danskerne fortsat banklån over onlinelån?

I mange år har danskerne foretrukket at låne penge i banken. Sådan forholder det sig dog ikke længere. I dag er prisniveauet for onlinelån på et niveau, hvor de fleste føler, at det er retfærdigt. For blot et par år siden var det ikke aktuelt, men i dag har du rig mulighed for at finde fornuftige lån på nettet.

Mange danskere foretrækker at låne penge på nettet. For de fleste af disse handler det dog om, at det er nemt og hurtigt. En låneansøgning kan udfyldes og sendes i løbet af få minutter, mens pengene kan være overført inden for et par timer. Derfor vælger mange de onlinebaserede låneselskaber over banken.