Bedøm artiklen

Der findes ikke en større gave end at blive forældre. Alt den glæde og lykke er næsten ikke til at rumme, men bekymringerne ligger altid i baghovedet. Markedet er fyldt med produkter, som skal tilbyde de nybagte forældre det ekstra. Heri produkter som baby shampoo, der skal være mild mod den skånsomme babyhud. Læs mere her og få en bredere indsigt i shampoo baby.

Stil spørgsmål og få svar

Er man nybagt forældre til ens første barn eller er det endnu en fornyelse til familien, så vil der altid være spørgsmål. Det er noget af en jungle at finde rundt i det store udbud af produkter, og man kan ofte blive mere fortvivlet end nødvendigt. Derfor er der ingen grund til at brænde inde med noget. Det er okay at have spørgsmål til produkter og stille sig kritisk til anvendelsen.

 

En hovedregel med hudpleje til den lille nye babyhud er dog, at det ikke kræver meget pleje. Baby huden er helt blød og fin. Det er på baggrund af det høje indhold af talg partikler, som holder på fugten tilfører ekstra fedtstof. Alt afhængig af vejret kan det dog være nødvendigt med ekstra pleje. Specielt i de kolde vintermåneder kan huden være mere udsat end ellers.

Dit barn skal gå glad i bad

Det er som alt andet nyt vigtigt, at man får en god oplevelse. Mange babyer elsker at gå i bad, fordi det minder om fostertilværelsen, men samtidig kan det resultere i sjove oplevelser. Derfor er det også vigtigt, at man har de rigtige produkter heri den rigtige baby shampoo. Den skal være mild og skånsom, da huden er sart og udsat. Den bedste oplevelse opnås gennem følgende trin

 

  • Få humøret op

  • Gør badet klar

  • Rengør med baby shampoo

 

Se også:
  Strik dit eget vintertøj

Det allervigtigste, når du skal bade din baby, er at humøret er i top. Det kan meget hurtigt blive en træls oplevelse for alle parter, hvis der ikke er en positiv indstilling. Her kan det blandt andet være en idé, at dit barn er mæt. Der er altid en bedre stemning, hvis maven er fyldt godt op. Det går imidlertid begge veje hos forældre og børn.

 

Derefter kan du med fordel gøre badet klar, så du har den rigtige varme. Endvidere vil det være en ide at tilføre nogle enkelte dråber badeolie, som vil blødgøre huden og efterlade den bestyttet. Dette kan være en stor hjælp, hvis dit barn har tendens til en tør hud.

 

Sidste trin er let at rengøre din babys hud med baby shampoo. Den kan anvendes både på huden og i det korte hår. Det er aldrig til at vide, hvor mælk kan gemme sig. Derfor vil den milde pleje skabe effektive resultater og bidrage til en god oplevelse for det enkelte barn.

Vælg altid shampoo til baby med omhu

Det er vigtigt, at du selv føler dig godt tilpas med de produkter, som du anvender på dit barn. Derfor kan du med fordel se nærmere på produkter fri for parabener og parfume. Hertil produkter der er allergi mærket vil give dig god samvittighed og nogle retningslinjer.