Bedøm artiklen

Der kan være flere årsager til, at man vælger at hoppe på den alkoholfrie vogn. Alle tilfælles er, at man ikke behøver at undskylde eller føle sig udenfor fællesskabet. I dagens moderne samfund er udbuddet af alkoholfri øl blevet markant forfinet og udviklet på smagen. Læs mere her og udvid din viden på området.

Hvorfor vælger man alkoholfri øl?

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man vælger en alkoholfri øl istedet for en med alkohol. Derudover vil det som vært af et arrangement eller anden begivenhed altid give et godt indtryk, hvis man kan tilbyde alle sine gæster noget dejligt og spændende at drikke også alkoholfrie alternative. Følgende kan alle ligge til grunde for valget af alkoholfrie produkter

 

  • Livsstil

  • Det sundere valg

  • Liftet hjem

 

Nogle gange møder man en skillevej i ens liv. Det kan være forårsaget af for mange år med for høje procenter eller måske er der en familie fornyelse lige om hjørnet. Uanset situationen eller årsagen, så vil det ved en ændret livsstil være essentiel at tilvælge og udforske det store udbud af alkoholfri øl. Herved går du hverken på kompromis med smagen eller selskabet.

 

Andre fravælger alkoholen på baggrund af det høje indhold af tomme kalorier, der ikke gavner nogen steder. I en alkoholfri øl er indholdet af kalorier væsentlig mindre end en almindelig øl. Derfor vil det være et godt alternativ i forbindelse med meget sportsudøven eller i et vægttabsforløb.

 

Dertil er der selvfølgelig også mange familier og andre, der vælger at kunne køre hjem. Det er langt hen ad vejen altid besværligt at skulle lade bilen stå og hente den dagen efter. Derfor behøver du ikke sidde og savle efter den gode øl smag ved middagsbordet mere. Her vil der være mulighed for at supplere en god middag med det helt rigtige udvalg af alkoholfri øl, der giver et lift hjem og undgår en hovedpine dagen derpå.

Markedet er i vækst

Det er ikke mange år tilbage i tiden, at udbuddet af alkoholfri øl og diverse andre drikke ikke var af den samme størrelse, som den dag i dag. Det er i høj grad skabt i takt med den store efterspørgsel fra både mænd og kvinder. De vil ikke længere trækkes med de kedelige og til tider smagsløse varianter af øl, der var på det alkoholfrie marked. Det har derudover også skabt et større udbud inden for forskellige varianter af øl, Heriblandt vil være at finde hos de udbredte Erdinger og Mikkeler som er førende inden for området.

 

Se også:
  Tips til at holde orden i din økonomi

Erdinger er et bryggeri i Bayeren, der tilbyder tysk øl af en høj kvalitet. Derudover har de udviklet en alkoholfri øl, der fortsat giver den gode smag men samtidig en god samvittighed. Brandet har yderligere eksperimenteret med alternative smage, der har et lækkert og eksotisk udtryk.

 

Mikkeler laver dansk øl og sætter deres forventninger højt fra start. Dette har skabt grobunden for det store udvalg af alkoholfrie øl. I deres produktportefølje ønsker de at skabe en oplevelse for deres kunder, som er alle fra gravide til de nysgerrige.