Bedøm artiklen

Førstehjælp redder liv, det ved vi. Den hurtige og korrekte indsats kan være altafgørende for, hvor godt en person kommer sig igen efter en ulykke, et hjertestop eller andet – og ja, det kan som sagt være afgørende for, om personen overhovedet overlever.

I en presset og stresset situation, hvor menneskeliv er i fare, kan det dog være svært at holde hovedet fuldstændig koldt og huske, hvordan det nu lige er, førstehjælp skal udføres. Her kan de specialudviklede Action Cards til sikker førstehjælp være en livsvigtig støtte.

Hvad er Action Cards?

Action Cards er en lille mappe med robuste kort, der beskriver en lang række af de situationer, hvor det kan være nødvendigt at udføre førstehjælp. Kortene kan bruges af private, eller I kan have kortene liggende på arbejdspladsen, så I ved, hvor I kan søge råd og vejledning, hvis uheldet skulle være ude, og I pludselig står i en kritisk situation. Kortene kan ligeledes bruges i forbindelse med egentlige kurser i førstehjælp. Action Cards kan:

  • Bruges, hvis du pludselig står i en kritisk situation
  • Give dig et hurtigt overblik over de ting, du skal gøre
  • Bruges ved mange forskellige ulykker og situationer
  • Bruges i selve situationen og som hjælp på førstehjælpskurser
  • Være med til at holde lærdom om førstehjælp ved lige

Til dig og jer, der prioriterer sikkerhed

Action Cards er med andre ord den vigtige og gode støtte til dig, der vil kunne yde førstehjælp til andre, så godt som muligt og så sikkert som muligt, hvis du pludselig står i en situation, hvor din hjælp er livsvigtig.

Action Cards er ikke bare gode at have liggende i køkkenskuffen eller et andet sted i huset, så du ved, hvad du skal gøre, hvis der sker en ulykke i hjemmet. Kortene hænger i dag også synligt mange steder, hvor der kan være brug for den hurtige og sikre indsats. Det kan være på arbejdspladser, i sportsforeninger, i svømmehaller og daginstitutioner.

Se også:
  Derfor skal I have et låsesystem i din virksomhed

Action Cards gør det ikke ud for korrekt undervisning i førstehjælp, men de kan være et godt supplement til undervisning og være gode som en ekstra støtte, du kan bruge i en kritisk situation, hvor der skal reageres hurtigt og effektivt.