Bedøm artiklen

Har du besluttet dig på at køre Danmark rundt i tog, så kan turen fra København til Skagen godt føles temmelig lang. Det kan turen fra Nørreport til Kongens Nytorv egentlig også, hvis man ikke lige er i humør til den slags. Derfor er det fedt, at der findes utallige ting, man kan foretage sig i offentlig transport.

Hvis du kun skal et par enkelte stop væk med s-toget kan du formentlig godt klare dig med et par høretelefoner med lidt musik i ørerne. Det kan også være, du fisker mobilen frem og spiller lidt på et par free spins, så du kan få tiden til at gå lidt hurtigere med noget, der er sjovt og ikke kræver, at du er fokuseret i flere timer.

Gode ting at give sig til på lange ture

Skal du på en tur, der er lidt længere end mellem to stop i indre København, så kan det være en rigtig god idé at medbringe læsestof. Det kan være, du har fået taget hul på en god bog hjemmefra, eller også er det nu, du har muligheden for at gøre det. Hvis du ikke er den helt store fan af at læse, kan du i stedet medbringe et par høretelefoner, og så kan du lynhurtigt bruge mange timer i selskab med hovedpersonerne fra en god lydbog, du sætter i gang.

Hvis du er kreativ, kan du medbringe strikketøj. Der kan nemt være et garnnøgle i en almindelig taske, og med et par strikkepinde og et mønster er du klar på at kunne bruge timer på at kunne strikke en hue eller et par sokker. Hvis du går op i at hækle, kan det endda være, du kan nå at færdiggøre et par karklude på turen – det er temmelig effektivt arbejde, og så har du lidt en succesoplevelse at rejse hjem på.

Se også:
  Vandsport er blevet populært i Danmark

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder