Bedøm artiklen

E-cigaretten er rygernes frihed. I samfundet i dag er der ikke længere plads til de almene rygere. Rygning er blevet forbudt på mange arbejdspladser, på skolernes områder, på togstationer, værtshuse og mange andre offentlige rum. Alt sammen grundet stramningen af rygeloven som en indsats for flere røgfri miljøer, der tiltrådte i 2007. Dermed er det i dag ikke særlig sjovt at være tobaksryger længere. Tidligere var der ingen regler om rygning, og man kunne ryge, som man ville, hvor man ville og når man ville. Derfor kan rygeloven for rygerne føles som et overgreb på den personlige frihed og den nydelse og afslapning, som mange rygere forbinder ved at tænde en cigaret. Heldigvis har de nu e-cigaretten, som for rygerne kan ses som en positiv udvikling og et alternativ til de forbudte cigaretter. Der findes et stort udvalg af e-cigaretter og et mindst lige så stort udvalg af forskellige former for e-juice.

Hos numeddamp.dk er udvalget af e-juice stort, og du finder kun den allerbedste kvalitet, da numeddamp.dk går op i, at deres kunder altid får den bedste smags- og dampoplevelse. Af denne grund er e-juicen udelukkende vandbaseret, testet for skadelige stoffer samt produceret under kliniske og hygiejniske forhold. Der findes e-juice til enhver smag, som er færdigblandet og klar til at blive omdannet til store dampskyer.

 

Find din smagsfavorit blandt mulighederne af e-juice

Hos numeddamp.dk er de forskellige muligheder for e-juice inddelt i kategorier, som er nemme for brugerne at navigere rundt i. Her finder du et stort udvalg af smagsvarianter med forskellige blandingsforhold og procenter. Du kan blandt kategorierne blandt andet finde smagsnuancer inden for lakrids, kaffe, mint, diverse frugtsmage andre søde smage eller noget helt andet. Den smag, du vælger, kan være afgørende for oplevelsen, og det kan betale sig at prøve nogle forskellige muligheder af for at finde den smagsnuance, som passer til netop dig. Da det særlige ved e-cigaretten i forhold til almindelige cigaretter netop er de mange muligheder for smage, ville det næsten være dumt ikke at udnytte og prøve af.

Se også:
  Vejen til et sundt parforhold

Hos numeddamp.dk producerer de ligeledes deres eget mærke af e-juice navngivet Cloud. Dette er opbygget og brygget på baggrund af deres mange års erfaring med damp og smag. Resultatet er er en lang række af forskellige velsmagende e-juicer, som er udarbejdet med tæt kontakt til og ønsker fra loyale og trofaste kunder. Blandt smagene fra eget mærke finder du både de mest brugte klassikerne som jordbær, lakrids og mint, men også de anderledes og ikke mindre velsmagende smage som jaegerbomb, pina colada og vampyr. Derudover er der også produceret muligheder for dig, som har skiftet de almindelige cigaretter ud med en e-cigaret. Dette i form af væsker produceret med forskellige velkendte tobaksmage, således at du kan få den smagsoplevelse, som du kender fra cigaretterne dog med den fordel, at de ikke indeholder de samme sundhedsskadelige stoffer. Dette er nemlig udover friheden til at ryge ved e-cigaretter også en af de væsentligste fordele. Vælg e-cigaretten og få oplevelsen af friheden ved at ryge samt et sundere alternativ til de almene cigaretter.