Bedøm artiklen

RKI er et register over dårlige betalere i Danmark. Hvis du er registreret her, er det utrolig svært at få lov til at låne penge. At være RKI registreret betyder, at du ikke er i stand til at tilbagebetale et eller flere lån. Det er derfor næsten umuligt at optage et lån, hvis du er registreret i RKI. Men der er dog stadig nogle muligheder. De hurtige kviklån, hvor det maksimale lånebeløb typisk er 7000 kroner, er stadig muligt at optage, selvom du er registreret som dårlig betaler.

Vil du gerne lære mere om kviklån og dine muligheder, hvis du er i RKI – så læs med her.

Optag et kviklån online og uden sikkerhed

Du kan optage et kviklån over din computer eller din smartphone, og ofte vil du have pengene til rådighed på din konto inden for et par dage. Du slipper derfor for bankmøder og udfyldning af forskellige formularer. Det eneste du skal gøre er at sende en ansøgning til den udbyder, du har valgt, der hurtigt vil vurdere din ansøgning.

Du skal heller ikke stille nogen form for sikkerhed. Du behøver altså hverken have hus, bil eller andet, der kan garantere, at du har nogen form for sikkerhed i de penge, du låner. Og de penge, du låner, må du bruge på, hvad du vil. Om du vil bruge dem på ubetalte regninger, en ferie eller en ny taske, er låneudbyderen altså ligeglad med.

Hos Voreslån kan du læse meget mere om kviklån, fordele og ulemper, og du kan samtidig finde de bedste udbydere i Danmark.

Se også:
  Forbrugerne har brug for guidning i junglen af forskellige produkter

Gode råd til optagelse af kviklån – trods RKI

Som nævnt er det svært at få lov til at låne penge, når du står RKI registreret. Dette kan du kun gøre hos nogle udbydere af kviklån. Dog skal du være utrolig opmærksom på, at disse former for lån langt fra er billige. Kviklån trods RKI er dyre, fordi det er ekstra risikabelt for låneudbyderne at låne dig penge.

Er du registreret i RKI og optager et kviklån, er der typisk meget høje renter og store gebyrer. Typisk vil låneudbyderne også kræve, at du pantsætter nogle af dine ejendele. Er du ikke i stand til at betale de lånte penge tilbage til tiden, opkræver udbyderne dine pantsatte ejendele. Et kviklån er pludselig heller ikke så hurtigt at tage, da du først skal bevise, at du har lagt et fornuftigt budget, så låneudbyderen kan være sikker på, du er i stand til at betale pengene tilbage.

Du kan altså godt optage et kviklån, selvom du er registreret i RKI, men du bør tænke dig om inden. Det kan nemlig hurtigt blive en ond cirkel, hvor du pludselig ender med at have endnu mere gæld, end du havde i forvejen.

Hvis du vil have gode råd til optagelse af lån trods RKI, kan du læse meget mere om det her.